Ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος στη «Συνέντευξη» της Άννας Βίσση

(ΑΚΟΥΣΤΕ & ΔΗΛΩΣΕΙΣ) Νέος δίσκος από την Άννα Βίσση, σε μουσικές & στίχους Νίκου Καρβέλα, με τη συμμετοχή του Γεράσιμου Ευαγγελάτου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Άννα Βίσση, πέντε χρόνια μετά την τελευταία ολοκληρωμένη δισκογραφική της δουλειά, επιστρέφει στη δισκογραφία με ένα νέο δίσκο, που έχει τίτλο «Συνέντευξη» και κυκλοφορεί επίσημα στις 30 Νοεμβρίου. Ο Νίκος Καρβέλας μαζί με την Άννα Βίσση & τον Carlos Eleuterio Perez επιμελήθηκαν τις ενορχηστρώσεις και στη δημιουργία του άλμπουμ συνέβαλαν 16 σολίστες μουσικοί.

Η «Συνέντευξη» περιλαμβάνει 14 καινούρια τραγούδια, όπου τη μουσική & τους στίχους υπογράφει και πάλι ο Νίκος Καρβέλας, ενώ στιχουργικά, με τέσσερα κομμάτια, συμμετέχει και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, που ξεχώρισε από την ακρόαση της Μικρής Άρκτου το 2004 κι έκτοτε δημιουργίες του τραγούδησαν η Νατάσσα Μποφίλιου, η Τάνια Τσανακλίδου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Ρίτα Αντωνοπούλου, η Γιώτα Νέγκα, ο Γιώργος Νταλάρας κ.α.

Πρόκειται, λοιπόν, για μια φαινομενικά ετερόκλητη συνεργασία, καθώς τα δείγματα γραφής του στιχουργού, έως τώρα, αφορούσαν σε διαφορετικό μουσικό «χώρο», η οποία δημιούργησε κάποια ερωτηματικά.

Ο ίδιος ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, στο προφίλ του στο Facebook, εξηγείται:


Από σήμερα κυκλοφορεί η «Συνέντευξη» της Άννας Βίσση στην οποία συμμετέχω με τέσσερα τραγούδια. Μια συνεργασία που με τιμά και τη χάρηκα από την αρχή ως το τέλος. Και πάμε στην ερώτηση που έχω δεχτεί από πολλούς (και φαντάζομαι από δω και πέρα θα δεχτώ από περισσότερους): «γιατί Γεράσιμε με τη Βίσση»; Κι η συμπυκνωμένη απάντηση για να ξεμπερδεύουμε μια και καλή: 1. γιατί όταν με πήρε τηλέφωνο, ο δεκάχρονος εαυτός μου (που ευτυχώς ανασαίνει μέσα μου ακόμα) πηδούσε πάνω - κάτω από ενθουσιασμό, 2. γιατί για λόγους δικούς μου τη Βίσση την πάω μέχρι σήμερα -και μάλλον για πολλά χρόνια ακόμα- με χίλια, 3. γιατί αστράφτει στη σκηνή και στα αφτιά μου όσο ελάχιστες, 4. γιατί το πάθος που είδα στα μάτια της τη μέρα που πρωτοβρεθήκαμε μου επιβεβαίωσε το λόγο που θέλω να γράφω τραγούδια, 5. γιατί στάθηκε μπροστά μου ανοιχτό βιβλίο χωρίς δεύτερη σκέψη, 6. Γιατί με εμπιστεύτηκε σαν να με ήξερε χρόνια και με άφησε απόλυτα ελεύθερο να παίξω με την εικόνα της. 7. γιατί τελικά θέλω να είμαι πάντα και για πάντα ελεύθερος να γράφω για όποιον και για ο, τι μου κάνει κλικ χωρίς δεύτερες και τρίτες σκέψεις...

Μπορώ να σκεφτώ χίλιους άλλους λόγους για τους καχύποπτους που δεν τους φτάνουν μόνο τα τραγούδια. Δεν έχει καμία σημασία. Ελπίζω να αγαπήσετε τη συμμετοχή μου στη «συνέντευξη» ως αυτό που είναι και μόνο: τέσσερα τραγούδια ενός στιχουργού για μια (σπουδαία) φωνή.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!