Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στην Καλαμαριά

Στην Κεντρική Πλατεία της πόλης με τη συμμετοχή Μικτής Χορωδίας.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στην Καλαμαριά θα βρεθεί ο Γεράσιμος Ανδρεάτος το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, για μια συναυλία που διοργανώνει στις 9 το βράδυ ο Σύλλογος Κουριωτών Καλαμαριάς «Ο Ταξιάρχης» - σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμαριάς - στην Πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού (πλατεία Δημαρχείου), με ελεύθερη είσοδο.

Τον Γεράσιμο Ανδρεάτο θα συνοδεύσει η 25μελής Μικτή Χορωδία Ενηλίκων του Συλλόγου, υπό τη διεύθυνση του χοράρχη Γιώργου Πατρώνα. Η συναυλία διοργανώνεται στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας του συλλόγου, για δημιουργία και συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα της Καλαμαριάς.

Λίγα λόγια για τον «Ταξιάρχη»


Ο Σύλλογος Κουριωτών Καλαμαριάς «Ο Ταξιάρχης» ιδρύθηκε το 2004 από τους απογόνους των πρώτων προσφύγων που έφτασαν από το Κουρί της Μικράς Ασίας στην Καλαμαριά το 1923. Φέτος συμπληρώνει 13 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και δυναμικής παρουσίας στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του Δήμου.

Πολλές και ποικίλες είναι οι πολιτιστικές και κοινωνικές δραστηριότητες που διοργανώνονται. Για τα μέλη του Συλλόγου λειτουργούν τμήματα παραδοσιακού χορού (παιδικό και ενηλίκων), μικτή χορωδία ενηλίκων, τμήματα γιόγκα, εκμάθησης κιθάρας, σκάκι, ενώ παράλληλα διοργανώνονται σεμινάρια, καλλιτεχνικά εργαστήρια, διαλέξεις, αλλά και εκπαιδευτικές κυριακάτικες αποδράσεις, χορευτικά ανταμώματα, συνεστιάσεις και πολλές άλλες εορταστικές εκδηλώσεις. Ο Σύλλογος ενσωματώνει στις κοινωνικές του δράσεις τη συνεχή παρουσία του στο Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου, πραγματοποιεί χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar, έχει αναπλάσει το παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής στη μαρίνα Αρετσούς, ενώ συμμετέχει σε πολλές ακόμη δράσεις.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!