Ο Φοίβος Δεληβοριάς σε ρόλο DJ: «Πες μου τι ακούς τα βράδια»

Καλλιτέχνες, όπως ο Φοίβος Δεληβοριάς που κάνει την αρχή, εξομολογούνται στον «Άγιο» τι ακούν τα βράδια.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
06/10/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο «Άγιος», το νέο μπαράκι στην οδό Διδότου εγκαινιάζει σήμερα μια νέα ενότητα, με τους καλλιτέχνες σε ρόλο DJ. Όπως μας ενημερώνει το δελτίο τύπου:

Εμείς τους ακούμε τα βράδια, όταν τους έχουμε ανάγκη. Εκείνοι άραγε ποια τραγούδια ακούν, όταν είναι μόνοι τους στο σπίτι;

Ο «Άγιος» φέτος ψάχνει την απάντηση εγκαινιάζοντας την ενότητα «Πες μου τι ακούς τα βράδια», επιμένοντας στο κλασικό, ελληνικό ρεπερτόριο.

Καλλιτέχνες, όπως ο Φοίβος Δεληβοριάς που κάνει την αρχή, εξομολογούνται στον «Άγιο» τι ακούν τα βράδια, από αυτή την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου: Η πρώτη από τις μυστικές εξομολογήσεις που θα ανακοινώνονται λίγες μέρες πριν μέσω διαδικτύου... μόνο για τους «πιστούς».

Το βράδυ του Φοίβου


Τι σημαίνει για σας το 1973; Για το Φοίβο Δεληβοριά είναι η χρονιά που εισήλθε στον μάταιο τούτο κόσμο. Ελάτε λοιπόν στον «Άγιο», Διδότου 33 & Ιπποκράτους, την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου, στις 23.00, όπου o Φοίβος διαλέγει τα 40 καλύτερα ελληνικά τραγούδια εκείνης της χρονιάς σ' ένα dj set - κανονική χρονομηχανή. Από τον Καζαντζίδη στον Κηλαηδόνη κι από τη Μοσχολιού στον Κοινούση, τα πάντα όλα του ραδιοφώνου της εποχής… Dress code: ελληνική σεβεντίλα!

Αμέσως μετά αφιέρωμα 70’s μέχρι το πρωί.

Άγιος, Νυχτερινές Εξομολογήσεις, Διδότου 33 & Ιπποκράτους, Αθήνα, τηλ. 210 3647968.
delivor2

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!