Ο Δημήτρης Μπάσης στη Σφίγγα

Μαζί του η Δήμητρα Σταθοπούλου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Δημήτρης Μπάσης υποδέχεται το αθηναϊκό κοινό για πρώτη φορά στη μουσική σκηνή «Σφίγγα», στο κέντρο της Αθήνας, για τρία Σάββατα, 18 & 25 Φεβρουαρίου & 4 Μαρτίου 2017.

Δημήτρης Μπάσης


Ο Δημήτρης Μπάσης, ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, με πάθος και αυθεντικότητα, από τους σημαντικότερους της γενιάς του, ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή της «Σφίγγας» και στήνει ένα μοναδικό πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών, ερμηνευμένα με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του, που θα μας ταξιδέψουν, θα μας θυμίσουν στιγμές του παρελθόντος και ταυτόχρονα θα μας ψυχαγωγήσουν!

Συμπληρώνοντας 20 χρόνια παρουσίας στα μουσικά δρώμενα, ο Δημήτρης Μπάσης βρίσκεται στην πιο ώριμη περίοδο της καλλιτεχνικής του πορείας, ετοιμάζοντας το νέο του δισκογραφικό βήμα με τραγούδια σπουδαίων συνθετών.
basis2.jpg

Δήμητρα Σταθοπούλου


Μαζί του, η εξαιρετικά ταλαντούχα Δήμητρα Σταθοπούλου, που ξεχωρίζει για τις ερμηνευτικές της ικανότητες και είναι παλιά συνεργάτιδα του Δημήτρη Μπάση, ήδη από τις εμφανίσεις τους στην παράσταση «Ξημερώνει Κυριακή». Οι δυο τους μάλιστα, διαθέτουν κι ένα ντουέτο στη δισκογραφία, το «Μαλώνω την καρδιά» σε μουσική Ανδρέα Κατσιγιάννη & στίχους Νίκου Αναγνωστάκη, που ξεχώρισε και αγαπήθηκε. Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο δίσκο «Οι Φωνές σ’ αυτή την πόλη», που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group.
statopol01.jpg
Η ζεστή και φιλόξενη «Σφίγγα», από το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και για τρία Σάββατα, θα πλημμυρίσει από τους «Ψίθυρους Καρδιάς», τη «Ζωή», τα «Χαμοπούλια» και το «Τι τα θέλεις» μέχρι τα «Λαδάδικα», το «Σώσε με» και το «Βρέχει φωτιά στη Στράτα μου» με τη φωνή του Δημήτρη Μπάση, αλλά και πολλά ακόμα αυθεντικά λαϊκά τραγούδια, καθώς και τις προσωπικές επιτυχίες, όπως το «Ανάσα μου», της Δήμητρας Σταθοπούλου.

Info:


Σάββατο 18 & 25 Φεβρουαρίου & Σάββατο 4 Μαρτίου
Ώρα έναρξης: 22.30
Τιμή εισόδου στο μπαρ: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί
fisa.jpg
Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!