Ο Αλέξανδρος Τσαπράζης παρουσιάζει το νέο του album στο «Μουσικό Κουτί»

Special guests: Κώστας Τριανταφυλλίδης & Κατερίνα Ζάγκλα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Αλέξανδρος Τσαπράζης σας καλεί στο ζεστό χώρο «Μουσικό κουτί» για να γιορτάσετε μαζί του την παρουσίαση της πρώτης του ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Ένα ρούχο η ζωή μου», στην οποία περιλαμβάνονται και τα δύο πρώτα επιτυχημένα singles του «Κόντρα στο βοριά» και «Η μέσα ξενιτιά».

Το «Ένα ρούχο η ζωή μου» σηματοδοτεί με κάθε επισημότητα την αρχή μιας πολλά υποσχόμενης καριέρας, καταθέτοντας τις μεγάλες φωνητικές δυνατότητες του Αλέξανδρου που του επιτρέπουν να ανταπεξέλθει με άνεση σε κάθε είδους ερμηνευτική πρόκληση.

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει ο Αλέξανδρος Τσαπράζης είναι ένας αρμονικός συνδυασμός των νέων τραγουδιών που περιλαμβάνονται στο album «Ένα ρούχο η ζωή μου» με δημιουργικές διασκευές αγαπημένων τραγουδιών που υπογράφουν σημαντικοί δημιουργοί και δημοφιλείς ερμηνευτές.

Δύο εκλεκτοί ταλαντούχοι ερμηνευτές θα συμμετέχουν στη γιορτή της παρουσίασης και θα τιμήσουν με την παρουσία τους τον καλλιτέχνη: Η Κατερίνα Ζάγκλα και ο Κώστας Τριανταφυλλίδης.

Εξαίρετοι μουσικοί θα τον συνοδεύουν επί σκηνής:

Πάνος Χειμώνας: πιάνο, Κώστας Ζιαμπάκας: μπουζούκι, ηλεκτρική κιθάρα, Αποστόλης Μαλλιάς: Πνευστά, Κώστας Γραβάνης: κρουστά

Το digital album «Ένα ρούχο η ζωή μου» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.
alexandros tsaprazis mousiko kouti afisa

Info:


Πέμπτη 16 Μαΐου 2019
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 5 ευρώ

Μουσικό Κουτί
Δεκελέων 32, Αθήνα
Τηλ. κρατήσεων: 6980791417

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!