Ο 16χρονος Γιάννης Ξανθόπουλος είναι ο νικητής του Rising Star

(VIDEO) Το βράδυ της Λαμπρής Δευτέρας ολοκληρώθηκαν τα επεισόδια του Rising Star, αναδεικνύοντας τον πρώτο, μεγάλο νικητή.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο 16χρονος Γιάννης Ξανθόπουλος από το Μενίδι, παιδί Πόντιων προσφύγων από το Καζακστάν, είναι ο μεγάλος νικητής του Rising Star του ΑΝΤ1.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος, που ήταν στην ομάδα του Χρήστου Μάστορα, κατάφερε να κερδίσει στην τελευταία μονομαχία το Σωτήρη Καρυστινό, της ομάδας του Αντώνη Ρέμου, σε μια ψηφοφορία που έληξε με οριακή νίκη και ποσοστό 72,28% για το Γιάννη Ξανθόπουλο, έναντι 72,14% του Σωτήρη Καρυστινού.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος, που είχε περάσει στον τρίτο γύρο του τελικού από την πρώτη φάση με το παραδοσιακό «Πατρίδα μ’ αραεύω σε», επέλεξε να τραγουδήσει το «Έτσι Ξαφνικά» του Αντώνη Βαρδή (στίχοι: Γιούλα Γεωργίου), ενώ ο Σωτήρης Καρυστινός τα «Σύννεφα του γιαλού» του Γιάννη Χαρούλη (στίχοι: Κώστας Σπηλιωτάκος).

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιάγκας, ο νικητής κέρδισε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρία Heaven Music, ένα αμάξι, αλλά και το χρηματικό ποσό των 50.000€.

Να ευχηθούμε καλή πορεία, τόσο στο Γιάννη Ξανθόπουλο, όσο και στο Σωτήρη Καρυστινό και σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!