Νικολόπουλος, Παπαδοπούλου, Διονυσίου & Ραλλία συνεχίζουν ακάθεκτοι

(PHOTOS) Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης και ο Σπύρος Παπαδόπουλος συναντήθηκαν στο Περιβόλι τ’ Ουρανού.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Συναντήσεις «κορυφής» στο Περιβόλι τ’ Ουρανού. Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης με τη σύζυγό του και ο Σπύρος Παπαδόπουλος με την παρέα του συναντήθηκαν το Σάββατο το βράδυ στο ιστορικό και πλήρως ανανεωμένο Περιβόλι τ' Ουρανού στην Πλάκα, όπου εμφανίζονται με μεγάλη επιτυχία ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Διονυσίου και η Ραλλία Χρηστίδου υποστηρίζοντας με τα υπέροχα τραγούδια τους και το καλοσχεδιασμένο πρόγραμμά τους, ότι είναι «Καιρός για τραγούδι».

Ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, φανατικοί και οι δύο του καλού λαϊκού τραγουδιού, χειροκρότησαν με την ψυχή τους τον μεγαλύτερο Έλληνα λαϊκό συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Χρήστο Νικολόπουλο, την Πίτσα Παπαδοπούλου, το Στέλιο Διονυσίου και φυσικά τη Ραλλία Χρηστίδου. Μάλιστα, ο Γιώργος Παπαδάκης ξεσήκωσε τους θαμώνες του μαγαζιού με το ζεϊμπέκικό του.

Το σχήμα πλαισιώνει η Αφροδίτη Χατζημηνά, η οποία παίζει πιάνο και τραγουδάει. Τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος έχει αναλάβει ο Νίκος Στρατηγός.

Info:


Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ & Κυριακή μεσημέρι

Το Περιβόλι του Ουρανού
Λυσικράτους 19, Πλάκα
Τηλ: 2103235517

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!