Νέο τραγούδι από τη Γλυκερία & το Σταύρο Σιόλα!

Η Γλυκερία και ο Σταύρος Σιόλας ερμηνεύουν το τραγούδι των τίτλων της νέας σειράς «Καταιγίδα» του καναλιού ΣΙΓΜΑ της Κύπρου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η σύνθεση του ομώνυμου με τη σειρά τραγουδιού ανήκει στο Σταύρο Σιόλα, έναν τραγουδοποιό που τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιάσει σημαντικά δείγματα γραφής, όπως τα «Διόδια» με τη φωνή της Φωτεινής Βελεσιώτου. Τους στίχους υπογράφει ο Κύπριος στιχουργός Σταύρος Σταύρου, ο οποίος ήδη από το 2007 δισκογραφεί στίχους του με τις φωνές καταξιωμένων καλλιτεχνών, ενώ γράφει τραγούδια για παιδικό θέατρο κ.α. Η «Καταιγίδα» είναι ένα ακόμα τραγούδι για κυπριακή τηλεοπτική σειρά που φέρει την υπογραφή του, μετά το «Όνειρο ήταν» με το Γιάννη Κότσιρα.

Η Γλυκερία, λοιπόν, αυτή τη φορά συνεργάζεται με δύο ξεχωριστούς δημιουργούς της νέας γενιάς, γεγονός που παρουσιάζει ενδιαφέρον από μόνο του, ενώ σύντομα θα έχουμε νέα και για τον επόμενο προσωπικό της δίσκο, που ετοιμάζεται αυτό τον καιρό, καθώς και για τις χειμερινές της εμφανίσεις.

«Αυτή η αγάπη περνάει, σαν καταιγίδα ξεσπάει, λάσπη ν’ αφήσει και φως, αυτή η αγάπη λυγάει, το χρόνο τον σταματάει, ν’ ανθίσει ο κόσμος αλλιώς» γράφει ο Σταύρος Σταύρου και ερμηνεύει η Γλυκερία με το Σταύρο Σιόλα.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις οθόνες της Κύπρου τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 και θα προβάλλεται καθημερινά.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!