Νέο τραγούδι από τη Γλυκερία για τα 70 χρόνια της Unicef

(ΑΚΟΥΣΤΕ) «Τα παιδιά όλου του κόσμου» σε μουσική Ανδρέα Λάμπρου & στίχους Αργύρη Χατζηνάκη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Δικαιωμάτων του Παιδιού, η Unicef Ελλάδος απονέμει τα «Βραβεία Unicef 2016» σε εξέχουσες προσωπικότητες και φορείς της χώρας μας που προωθούν τα δικαιώματα του παιδιού και σε σχολεία που ξεχώρισαν σε σχετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα δικαιώματα του παιδιού που υλοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάζεται για πρώτη φορά το τραγούδι «Τα παιδιά όλου του κόσμου» που έγραψαν για τα 70 χρόνια της Unicef δύο καταξιωμένοι δημιουργοί, τη μουσική ο Ανδρέας Λάμπρου και τους στίχους ο Αργύρης Χατζηνάκης και ερμηνεύει η Γλυκερία με την παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου. Η ενορχήστρωση είναι του Πόλυ Πελέλη.

Ο συνθέτης Ανδρέας Λάμπρου έγραψε σχετικά με τη συμμετοχή της Γλυκερίας: «Όταν κάνεις studio με την Γλυκερία, τότε ζεις μία μεγάλη εμπειρία! Την αγαπάω χρόνια, την ακούω χρόνια, την μελετάω χρόνια... Θα έλεγα πως είναι η φωνή της Ελλάδας! Δεν είναι τυχαίο που την αγαπάνε όλοι! Τόσο μεγάλη και σπουδαία και ταυτόχρονα τόσο απλή και αληθινή! Και αυτό είναι που την κάνει ακόμα πιο σπουδαία! Στο studio περάσαμε τέλεια! Αστειευτήκαμε, συγκινηθήκαμε, σχολιάσαμε τα νέα πακέτα τσιγάρων και μοιραστήκαμε διάφορα κόλπα για την σωστή επιλογή της φωνής -μου έμαθε ένα φοβερό κόλπο. Σε αυτή τη φωτογραφία παρέα με τη Γλυκερία και ο φίλος και στιχουργός του νέου τραγουδιού που έρχεται σε λίγες μέρες, Αργύρης Χατζηνάκης...».
glyk.jpg

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!