Νέα δουλειά από τον Κώστα Τριανταφυλλίδη!

Με τη συμμετοχή του Γιώργου Νταλάρα & άλλων σημαντικών συντελεστών.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Νέα δισκογραφική εργασία με γενικό τίτλο «Αστρικός χάρτης» ετοιμάζει αυτό το διάστημα ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στα καταστήματα.

Ο «Αστρικός χάρτης» περιλαμβάνει εφτά τραγούδια σε μουσική του ίδιου και στίχους των Γρηγόρη Μαρινάκη, Πέπης Δουρέκα και Λίλιαν Δημητρακοπούλου. Επίσης, τα τραγούδια «Ζεϊμπέκικο για δυο» σε μουσική Άρη Κούκου & στίχους Γιάννη Μπελεσιώτη, το ήδη γνωστό «Όλα είναι κάτι άλλο» σε μουσική Βαγγέλη Μαχαίρα & στίχους Ηλία Κατσούλη και μια ιδιαίτερη διασκευή στο τραγούδι «Κάνε λιγάκι υπομονή» του Βασίλη Τσιτσάνη. Ο Γιώργος Νταλάρας ερμηνεύει ένα από τα τραγούδια του δίσκου με τίτλο «Αγάπες που παλιώσατε».

Λίγα λόγια για τον Κώστα Τριανταφυλλίδη

Γεννημένος στην Τασκένδη, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης ασχολήθηκε από μικρός με τη μουσική, μαθαίνοντας θεωρία, βυζαντινή μουσική, κιθάρα, παραδοσιακά όργανα και τραγούδι. Παράλληλα, εργαζόταν ως μουσικός και τραγουδιστής σε διάφορες μικρές σκηνές. Το 1999 και με την υποστήριξη του δασκάλου του, Κώστα Κλάββα, ήρθε η πρώτη του μεγάλη συνεργασία με τη Μαρινέλλα, στις παραστάσεις με τίτλο «Με βάρκα το τραγούδι». Ακολούθησαν διάφορες συνεργασίες με πολύ σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως η Σωτηρία Λεονάρδου, ο Αντώνης Καλογιάννης, ο Γιάννης Σπανός, η Βίκυ Μοσχολιού και ο Δημήτρης Μητροπάνος με τον οποίο συνεργάστηκε επί σκηνής για δυο χρόνια.

Δισκογραφικά, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης έχει ήδη παρουσιάσει ένα δίσκο με τίτλο «Κι άλλη μια μέρα πέρασε» (2009), ο οποίος περιλαμβάνει τέσσερα κομμάτια, εκ των οποίων τα τρία έχει συνθέσει ο ίδιος, καθώς και μεμονωμένα digital singles.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!