Μιχάλης Τζουγανάκης: «Δακρύζω συχνά…»

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης, εμπνευσμένος καλλιτέχνης με προσωπική «ταγκιά» εξομολογείται.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Μιχάλης Τζουγανάκης πέρα απ’ το ταλέντο του στην μουσική είναι κι ένας ακριβός χαρακτήρας. Οι συνεντεύξεις του θυμίζουν εξομολογήσεις ψυχής και καρδιάς. Κάπως έτσι συνέβη και με αυτήν που παραχώρησε στο Μπάμπη Παπαφιλιππάκη και δημοσιεύεται στο allyou.gr.

Σταχυολογήσαμε μερικές χαρακτηριστικές στιγμές του Μιχάλη Τζουγανάκη:

«Είμαι περήφανος για τον γιο μου. Ρωτήστε έναν πατέρα να βλέπει τον γιο του να είναι ένας καλός άνθρωπος να δείτε τι θα σας πει. Ο Αλέξανδρος είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος, μετρημένος, δεν παίρνει αέρα και αγαπάει πολύ αυτό που κάνει. Έχει απομυθοποιήσει κάποια πράγματα και πιστεύω ότι ο εαυτός του δεν θα τον άφηνε να πέσει σε σφάλματα. Μεγάλα εννοώ, γιατί λάθη και σφάλματα κάνουμε όλοι μας κάθε μέρα. Τα λάθη μας είναι η προίκα μας. Αν δεν πάθεις άλλωστε δεν θα μάθεις. Σίγουρα έχω απομυθοποιήσει αρκετά πράγματα, καθώς στην πορεία βλέπεις ότι σου κάνουν κακό».

«Η ζωή είναι η πηγή της έμπνευσής μου. Αυτό το ανείπωτο και μαγικό συναίσθημα. Από τη μία σε γειώνει και την άλλη σε πετάει στον ουρανό. Είναι μαγική αυτή η συγκίνηση… Το παθαίνω (δακρύζω) συχνά αυτό. Αυτό βγαίνει από μέσα μου. Ανατριχιάζει όλο μου το σώμα. Πριν λίγο καιρό στη Μελβούρνη που πήγα με τον γιο μου τον Αλέξανδρο και τα υπόλοιπα παιδιά, ζήσαμε πολύ συγκινητικές στιγμές».

Πηγή: allyou.gr

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!