Μιχάλης Γεωργίου: Live στη «Ρότα» στις 11 Οκτωβρίου

Ο τραγουδοποιός Μιχάλης Γεωργίου συστήνεται στο αθηναϊκό κοινό.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
09/10/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Ο Μιχάλης Γεωργίου είναι ένας νέος, ιδιαίτερα ταλαντούχος τραγουδοποιός που συνδυάζει την διεισδυτική προσωπική του ματιά απέναντι στην καθημερινότητα με την ξεχωριστή ερμηνευτική του ικανότητα.

Ζωντανεύει εικόνες της πόλης που για τους περισσότερους περνούν απαρατήρητες και αφηγείται ιστορίες με ανώνυμους ήρωες που θα μπορούσαν να είναι ο καθένας από εμάς.

Το άφθαρτο βλέμμα των 26 του χρόνων του δίνει τη δυνατότητα να ξεχωρίζει δυνατές καθημερινές εικόνες και να τις κάνει τραγούδια που μας αφορούν όλους.

Δημιουργεί με ευκολία και έμπνευση και αυτό του το χάρισμα του έχει επιτρέψει ήδη να έχει στο ενεργητικό του τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο «7 Ιστορίες της πόλης» ο οποίος κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group.


O Mιχάλης Γεωργίου εμφανίζεται την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου στο αθηναϊκό κοινό στον φιλόξενο χώρο της μουσικής σκηνής «Ρότα», συντροφιά με τον εξαιρετικό τραγουδοποιό Βαγγέλη Μαρκαντώνη και καλεσμένο τον αγαπημένο και καταξιωμένο στη συνείδηση του κοινού Μανώλη Φάμμελο.

Με αυτή του την εμφάνιση ο Μιχάλης θα δώσει τα μουσικά του διαπιστευτήρια και θα ξεδιπλώσει επί σκηνής το πολύπλευρο ταλέντο του.
georgiou live
Σας παραθέτουμε το ενημερωτικό δελτίο για τη βραδιά στη «Ρότα».

Ο πρωτοεμφανιζόμενος τραγουδοποιός Μιχάλης Γεωργίου, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία της πρώτης του δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο “7 Ιστορίες της πόλης” (Ogdoo Music Group), κάνει την πρώτη του ζωντανή εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου στη Ρότα.

Διηγείται τη δική του ιστορία. ξεκινώντας από τη λιτή αφηγηματικότητα των τραγουδιών του και συνεχίζοντας με τη βοήθεια αγαπημένων ακουσμάτων που τον οδήγησαν ως εδώ.

Ένα ακορντεόν στον Ταύρο, Τα φώτα της σκηνής, Πυξίδα και Η επανάσταση των κοστουμιών, είναι μερικά από τα τραγούδια του που δίνουν το ρυθμό της βραδιάς.

Σε συνδυασμό με τις αναφορές του σε άξιους τραγουδοποιούς, χωρίς μεγαλοστομίες, ο Μιχάλης δημιουργεί μια ατμόσφαιρα που υπηρετεί τους ήχους των τραγουδιών, τη σιωπή ανάμεσά τους και τη διάθεση όσων βρεθούν πάνω και κάτω από τη φιλόξενη σκηνή της Ρότας.

Ο Μιχάλης Γεωργίου διαθέτει φρέσκια και διεισδυτική ματιά και το ταλέντο να δημιουργεί και να ερμηνεύει τραγούδια που εμπνέεται από καθημερινά στιγμιότυπα της πόλης.

Στη σκηνή θα βρεθεί μαζί του για λίγα τραγούδια ο Μανώλης Φάμελλος

Μιχάλης Γεωργίου: τραγούδι, κιθάρα

Βαγγέλης Μαρκαντώνης: κιθάρα, φυσαρμόνικα, επιμέλεια προγράμματος

Διεύθυνση: Σόλωνος 124, Αθήνα 106 81
Εισιτήριο: 5€
Ώρα προσέλευσης: 21:30

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!