Μιρέλα Πάχου: Ευρωπαϊκή περιοδεία με νέο single

(ΑΚΟΥΣΤΕ) Όλα τα νέα της αγαπημένης τραγουδοποιού.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
22/01/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα περίπου χρόνο μετά την κυκλοφορία του δεύτερου προσωπικού της άλμπουμ με τίτλο «Λίγο χρώμα», η Μιρέλα Πάχου επέστρεψε με νέο single.

Ένα τραγούδι που της εμπιστεύτηκε ο Νίκος Πορτοκάλογλου με τίτλο «Τι σε νοιάζει εσένα» σε στίχους και μουσική του ίδιου. Το κομμάτι έχει ήδη ξεχωρίσει αφού η αγαπημένη τραγουδοποιός το έχει ενσωματώσει στο πρόγραμμα που παρουσιάζει στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, στο πλευρό του Νίκου Πορτοκάλογλου και του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Μαζί με τους δύο τραγουδοποιούς θα ταξιδέψει μέσα στο 2019 σε πολλούς ευρωπαϊκούς σταθμούς για να παρουσιάσουν τα τραγούδια τους στους ομογενείς και όχι μόνο του εξωτερικού. Πρώτοι προγραμματισμένοι σταθμοί είναι: στις 22 Ιανουαρίου στη Βιέννη, στις 15 Μαρτίου στο Άμστερνταμ και στις 17 Μαρτίου στις Βρυξέλες.
CL8B7042vsm
Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η ανοδική πορεία της χορωδίας Note Allegre στην οποία η Μιρέλα Πάχου έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια. Μετά την επιτυχημένη πρώτη συναυλία στον Ιανό, με guest τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Πέννυ Μπαλτατζή, Σπύρο Γραμμένο, Μαριάννα Πολυχρονίδη και τον Πέτρο Λαγούτη, έρχονται νέα πράγματα.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!