Μια και μοναδική βραδιά με Στέρεο Νόβα και στο βάθος νέος δίσκος!

Μια απρόσμενη, αλλά πολυαναμενόμενη για πολύ κόσμο συνάντηση με διαστάσεις reunion επίκειται την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
21/10/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Αλεξίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Ο Κωνσταντίνος Β. και ο Μιχάλης Δ. θα εμφανιστούν ως Στέρεο Νόβα για ένα και μοναδικό dj set στη σκηνή του dance club Steam Athens (Ευρυμέδοντος και Άνθιμου Γαζή 3) στο Κεραμεικό! Πάνε περίπου 10 χρόνια από τότε που βρήκαν μαζί στο γενέθλιο πάρτι της Lifo στις 5 Δεκεμβρίου του ’08 για τα 3 χρόνια της.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η επανένωση των Στέρεο Νόβα έχει βάθος καθώς υπάρχει και έτοιμη δισκογραφική δουλειά του δίδυμου που τάραξε τα νερά της ηλεκτρονικής μουσικής το σωστό timing στην Ελλάδα των 90ς. Συνδύασαν πολύ πετυχημένα trip hop, techno και ambient με ελληνικό στίχο στις αρχές της δεκαετίας και είχαν δισκογραφική παρουσία την περίοδο 1992 -97.

Οι πρωτοπόροι λοιπόν της ηλεκτρονικής μουσικής την 1η Δεκεμβρίου σε ένα 5ωρο electronica dj set στο dance club Steam, που για τον καλύτερο και πιο δυνατό ήχο συνεργάζεται με την Void Accoustics, την εταιρεία που εμπιστεύονται τα πιο μεγάλα clubs στον κόσμο.

Info:

Steam
Ευρυμέδοντος 3
Athens, Greece

500 limited tickets
early bird tickets: 10€
Προπώληση - Ταμείο: 15€

Ηλεκτονική Προπώληση: viva.gr

Στέρεο Νόβα - Νέα Ζωή 705 (Official Video + HQ Audio)

ΣτΕρΕο ΝοΒα: ΗλίΘιΑ ΑσΤείΑ

ΔΙΦΩΝΟ Συλλογή 47 - ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - Ο Πρώτος Δίσκος

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!