Με Φαραντούρη & Κορκολή εγκαινιάζει ο Μίκης το νέο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»

Έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του στους Χανιώτες είναι το κτήριο του Παλιού Τελωνείου, το οποίο πλέον θα λέγεται «Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
17/10/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η τελετή ονοματοδοσίας του χώρου, την κορδέλα του οποίου θα κόψει ο ίδιος ο Μίκης Θεοδωράκης στο θέατρο που θα πάρει το όνομά του, όπως διαβάζουμε στο zarpanews.gr.

Την τελετή θα διαδεχθεί μουσική εκδήλωση με τη συμμετοχή κορυφαίων καλλιτεχνών, όπως της Μαρίας Φαραντούρη, του Στέφανου Κορκολή, της Σοφίας Μανουσάκη, της Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης», του μουσικού συνόλου «Vamos Ensemble» και της Ιωάννας Φόρτη και του συγκροτήματος Κίτρινα Ποδήλατα.

Στην τελετή έχει προσκληθεί και θα παρευρίσκεται επίσης ο γνωστός κινηματογραφιστής της ταινίας «Ζορμπάς», Walter Lassaly.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε το πρωί της Τρίτης ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Υλοποιούμε με αυτόν τον τρόπο τη μεγάλη και δεσμευτική υπόσχεσή μας, που θα ενώνει τα Χανιά για πάντα με τον μεγάλο μας μουσικοσυνθέτη. Δεν είναι μία υπόσχεση του σημερινού δημάρχου, αλλά όλων των Χανιωτών, όλων των Κρητικών, να εκφράσουν την πάνδημη επιθυμία ότι εδώ, από τον τόπο καταγωγής του Μίκη Θεοδωράκη θα αναδεικνύεται και θα προβάλλεται το έργο του εσαεί».

Επίσης την Κυριακή ο Μίκης Θεοδωράκης πρόκειται να επισκεφτεί το πατρικό του στον Γαλατά, ενώ θα πραγματοποιηθεί μια μικρή μουσική εκδήλωση προς τιμήν του.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!