Μαρινέλλα, Ρέμος & Νικολόπουλος στην Ελλάδα

Η παράσταση με τίτλο «Όσο υπάρχεις θα υπάρχω» και κοινή συνισταμένη το Στέλιο Καζαντζίδη, ταξιδεύει στην Ελλάδα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Μαρινέλλα, ο Αντώνης Ρέμος και ο Χρήστος Νικολόπουλος μοιράζονται τραγούδια της προσωπικής τους δισκογραφίας και την αγάπη τους για τον Στέλιο Καζαντζίδη. Μετά τις τρεις πρώτες παραστάσεις στην Κύπρο, θα περιοδεύσουν και στην Ελλάδα.

Δυο κορυφαίοι ερμηνευτές, προερχόμενοι από δύο διαφορετικές γενιές, σμίγουν και πάλι - δέκα χρόνια μετά τις κοινές εμφανίσεις τους στο «Αθηνών Αρένα» - με τη σημαντική συμβολή του Χρήστου Νικολόπουλου, έχοντας και οι τρεις ένα κοινό σημείο αναφοράς. Τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Σ' αυτή τη μουσική συνάντηση, εκτός από τα τραγούδια της προσωπικής δισκογραφίας τους, ιδιαίτερη θέση κατέχει η αγάπη που μοιράζονται για την αξεπέραστη καλλιτεχνική φυσιογνωμία του Στέλιου Καζαντζίδη. Τρεις μουσικές παραστάσεις αφιερωμένες στο μεγάλο βάρδο της λαϊκής μουσικής, στις οποίες βάζουν τα θεμέλια, όπως δηλώνει το δελτίο τύπου, οι καταλληλότεροι άνθρωποι.

Η Μαρινέλλα, η μεγάλη Κυρία του Ελληνικού Τραγουδιού, στάθηκε στο πλευρό του Στέλιου Καζαντζίδη, τόσο στη ζωή όσο και στο πάλκο. Ενώ ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο σημαντικός μουσικοσυνθέτης, έδωσε στον Στέλιο Καζαντζίδη μερικές από τις πιο ηχηρές επιτυχίες της καριέρας του, όπως τα «Υπάρχω», «Αγριολούλουδο», «Κάτω απ' το πουκάμισο μου», «Βραδιάζει», «Οι αισθηματίες», «Νυχτερίδες κι' αράχνες», ανάμεσα σε δεκάδες τραγούδια. Ο Αντώνης Ρέμος με τη σειρά του, ένας από τους λαοπρόβλητους τραγουδιστές της εποχής μας, γαλουχήθηκε μουσικά με τα ακούσματα του Στέλιου Καζαντζίδη.

Οι παραστάσεις φέρουν τον τίτλο «Όσο υπάρχεις θα υπάρχω…», διότι όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, όσο υπάρχει στη μνήμη μας ο Στέλιος Καζαντζίδης, θα υπάρχει και το λαϊκό τραγούδι!

Το πρόγραμμα, ως τώρα, έχει διαμορφωθεί ως εξής:


Θεσσαλονίκη, «Θέατρο Γης»
Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Κρήτη, «Παγκρήτιο Στάδιο» Ηρακλείου
Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Αθήνα, «Κατράκειο Θέατρο» Νίκαιας
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Αθήνα, «Θέατρο Πέτρας» Πετρούπολης
Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Πάτρα, «Στάδιο Παναχαϊκής»
Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Τιμή εισιτηρίου: 15,00€ (Γενική είσοδος), στις 21:30
Ηλεκτρονική προπώληση: www.ticketservices.gr, Τηλ. 210-7234567

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!