Μαρινέλλα, Ρέμος & Νικολόπουλος - Μοναδικές στιγμές στην Κύπρο

(VIDEO & PHOTOS) Η Μαρινέλλα, ο Αντώνης Ρέμος & ο Χρήστος Νικολόπουλος παρουσίασαν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα στις πρώτες κοινές τους συναυλίες.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Πλαισιωμένοι από μια άρτια δεκαμελή ορχήστρα, η Μαρινέλλα, ο Αντώνης Ρέμος & ο Χρήστος Νικολόπουλος ενθουσίασαν τους εκατοντάδες θαυμαστές που κατέκλυσαν για τρεις «sold out» συναυλίες το «Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο» της Λάρνακας (4 Ιουνίου 2016) και το «Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών» της Λευκωσίας (5 και 6 Ιουνίου 2016).

Με μια δυνατή ορχηστρική εισαγωγή, οι δυο κορυφαίοι ερμηνευτές ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους («Είσαι παντού και πουθενά», «Έτσι ξαφνικά», «Θα 'θελα να ήσουν», «Καμιά φορά», «Έλα να με τελειώσεις», «Πυρετός», «Μα δεν τελειώσαμε», «Καλύτερα», «Η καρδιά με πηγαίνει εμένα», «Η αγάπη όλα τα υπομένει», «Βρέξε ουρανέ εγωισμό», «Άνοιξε πέτρα», αλλά και τα «Χρυσοπράσινο φύλλο», «Απ' το αεροπλάνο», «Βίρα τις άγκυρες» κ.α.), ενώ στο δεύτερο μέρος του προγράμματος, εμφανίστηκαν στη σκηνή με το Χρήστο Νικολόπουλο, ερμηνεύοντας με συγκίνηση τις αξέχαστες επιτυχίες που συνέθεσε για τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Στέλιο Καζαντζίδη («Υπάρχω», «Αγριολούλουδο», «Κάτω απ' το πουκάμισο μου», «Βραδιάζει», «Νυχτερίδες κι αράχνες», «Γυρίζω απ' τη νύχτα» κ.α.).

Άλλωστε, αυτές οι συναυλίες έχουν τον τίτλο «Όσο υπάρχεις, θα υπάρχω» και είναι αφιερωμένες στον μεγάλο βάρδο της λαϊκής μας μουσικής. Για το φινάλε, Μαρινέλλα & Αντώνης Ρέμος παρουσίασαν με κέφι πολλές απ' τις υπόλοιπες συνθετικές επιτυχίες του Χρήστου Νικολόπουλου («Στων αγγέλων τα μπουζούκια», «Έκανες το λάθος», «Ζήλεια μου», «Αγάπησέ με», «Με το στόμα γεμάτο φιλιά» κ.α.) με πολλές «εκπλήξεις», τόσο στις επιλογές των τραγουδιών, όσο και στις ανεπανάληπτες διφωνίες τους.

Το κείμενο & οι φωτογραφίες προέρχονται από την επίσημη σελίδα της Μαρινέλλας στο Facebook.

Μαρινέλλα, Ρέμος & Νικολόπουλος στην Ελλάδα


Μετά την Κύπρο, οι τρεις καλλιτέχνες θα ταξιδέψουν την παράστασή τους και στην Ελλάδα, με μια σειρά συναυλιών που ξεκινούν από το Θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης στις 4 Ιουλίου.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!