Magic de Spell, Απροσάρμοστοι & Γιώργος Δημητριάδης αποχαιρετούν μαζί τη σεζόν

Ελληνόφωνο ροκ χωρίς… έλεος στην αποχαιρετιστήρια συναυλία της σεζόν, το Σάββατο 28 Απριλίου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Σε αυτήν θα συνυπάρξουν στην σκηνή οι: Magic de Spell, Απροσάρμοστοι και Γιώργος Δημητριάδης!

Η επιλογή, όπως μας πληροφορεί το Κύτταρο ροκ κλαμπ, έγινε με αποκλειστικό κριτήριο, την μουσική και ανθρώπινη χημεία μεταξύ αυτών, αλλά και την διαχρονική όρεξη επιμονή και πίστη σε αυτό το εγχείρημα.

Οι Απροσάρμοστοι, οι Magic De Spell, o Γιώργος Δημητριάδης αποδέχτηκαν την πρόσκληση να δημιουργήσουν σαν μια παρέα ένα Live Happening σημείο αναφοράς.

Είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά, που το Κύτταρο κλείνει τη σεζόν, με μια συμβολική συλλογική μουσική «απόπειρα» από καλλιτέχνες και μπάντες που «έχτισαν» κυριολεκτικά τον χαρακτήρα και τον μύθο αυτού που αποκαλούμε Ελληνική Ροκ Σκηνή.

Σε μια βραδιά λοιπόν θα ακουστούν μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια που οι φίλοι του ελληνικού ροκ έχουν τραγουδήσει όπως: Rock n Roll στο κρεβάτι, Διακοπές στο Σεράγεβο, Φύγαν οι Ρεμπέτες, Στην Κ., Εμένα οι Φίλοι μου, Σαν να μην πέρασε μια μέρα, Μου πες θα φύγω, Νιψον Ανομήματα, Όσα μου ‘χεις χαρίσει, Άντε και καλή τύχη Μάγκες, Κυρ Παντελής, Στο βιβλίο των Ηρώων... ενώ δεν θα λείψουν οι διασκευές και Jam!

«Last but not least», οι «Κλεμμένοι Αναπτήρες» που με το βλέμμα στο μέλλον μετά την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά και θα ανοίξουν το δρόμο για μια μεγάλη βραδιά.

Info:


Magic de Spell, Απροσάρμοστοι, Γιώργος Δημητριάδης και opening act: Κλεμμένοι Αναπτήρες

Κύτταρο
Ηπείρου 48 κι Αχαρνών
πληροφορίες: 210 8224134 / 6977-641373

Πότε: Σάββατο 28 Απριλίου
Εισιτήριο: 10€ Προπώληση, 12€ Ταμείο

Οι πόρτες ανοίγουν 8.30 μ.μ.
Kyttaro Live 28 April for web

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!