«Μάγεψε» η Νατάσσα Μποφίλιου στο κατάμεστο Θέατρο Πέτρας!

(VIDEO & PHOTOS) Πολλοί κάνουν λόγο για την ωραιότερη και πιο άρτια συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη, μια συναυλία-γιορτή, μία παράσταση υψηλής αισθητικής και εξαιρετικής παραγωγής, που ενθουσίασε και συγκίνησε τους χιλιάδες φίλους που είχαν την τύχη να βρεθούν εκεί, στην κορυφαία συναυλιακή βραδιά της Νατάσσας Μποφίλιου, του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Η Νατάσσα Μποφίλιου στην καλύτερη στιγμή της διαδρομής της, μάγεψε το κοινό σε μια εμφάνιση γεμάτη πάθος, ενέργεια, παλμό και δύναμη. Με «προχωρημένο» τεχνολογικό εξοπλισμό, με άψογη ποιότητα ήχου, συναρπαστικούς φωτισμούς και μία υπερσύγχρονη γιγαντοοθόνη που μετέφερε με επιτόπια σκηνοθεσία τη δράση της σκηνής και στον πιο απομακρυσμένο θεατή, η Νατάσσα Μποφίλιου και οι συνεργάτες της απέδειξαν πως ξέρουν να τοποθετούν τον πήχη ολοένα και πιο ψηλά στις παραστάσεις τους.

Τα τραγούδια της Βαβέλ, του νέου άλμπουμ της Μποφίλιου, του Καραμουρατίδη και του Ευαγγελάτου, έδειξαν πως ήδη έχουν αγαπηθεί πολύ καθώς το κοινό τα τραγουδούσε δυνατά μαζί με την ερμηνεύτρια σε όλη τη διάρκεια της παράστασης, μαζί βέβαια με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της πιο αγαπημένης πλέον τριάδας του νέου ελληνικού τραγουδιού.

Σε μία από τις πιο τρυφερές και συγκινητικές στιγμές της βραδιάς και η συνεύρεση για πρώτη φορά επί σκηνής της Νατάσσας Μποφίλιου με τον πατέρα της Νίκο, που τη συνόδευσε με την κιθάρα και την ερμηνεία του σε ένα τραγούδι, αλλά και η συνάντησή της με το συνθέτη της πρώτης της επιτυχίας, τον Κωστή Τσίρκα στο τραγούδι «Ασπιρίνη».

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016, στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη η Νατάσσα Μποφίλιου επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά για ποιο λόγο είναι η σημαντικότερη ερμηνεύτρια της γενιάς της και γιατί το κοινό της αυξάνεται συνεχώς.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!