Λεμπέσης με Κανέλλη και Σταφυλοπάτη στα Τρίκαλα

Γιάννης Λεμπέσης, Εύα Κανέλλη, Μαρία Σταφυλοπάτη και η ορχήστρα Λαϊκή Στράτα στο μουσικό στέκι «Ορφέας» στα Τρίκαλα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στο πανέμορφο και φιλόξενο μουσικό στέκι των Τρικάλων «Ορφέας», θα εμφανισθούν το Σάββατο 7 Οκτωβρίου ο Γιάννης Λεμπέσης, η Εύα Κανέλλη, η Μαρία Σταφυλοπάτη και η ορχήστρα Λαϊκή Στράτα κλείνοντας την πολύ επιτυχημένη καλοκαιρινή τους περιοδεία στην Ελληνική περιφέρεια.

Η εμφάνισή τους στα Τρίκαλα συμπίπτει με την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου ντουέτου του Γιάννη Λεμπέση και της Εύας Κανέλλη με τίτλο: «Εχουνε μπλεχτεί οι ρόλοι» σε στίχους και μουσική του Λεμπέση.

Έτσι λοιπόν στα Τρίκαλα, τη γενέτειρα του Βασίλη Τσιτσάνη, θα γίνει η πρώτη επίσημη παρουσίασή του στο μουσικό στέκι «Ορφέας».

Φυσικά το πρόγραμμά τους, εκτός από τα τραγούδια του Λεμπέση θα περιλαμβάνει όπως πάντα όλα τα αγιασμένα Ρεμπέτικα,Παραδοσιακά και Λαϊκά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ντουέτο «Εχουνε μπλεχτεί οι ρόλοι» που ένωσε καλλιτεχνικά το Γιάννη Λεμπέση και τη σπουδαία και ξεχωριστή λαϊκή τραγουδίστρια Εύα Κανέλλη, αποδείχτηκε γούρικο αφού το καλοκαίρι όργωσαν την Ελλάδα κάνοντας Λαϊκές Συναυλίες.

Σε αυτές, το κοινό ενθουσιάστηκε και εντυπωσιάστηκε από τον τρόπο που η ερμηνεύτρια απέδιδε τα τραγούδια του λαϊκού τραγουδοποιού, υπογραμμίζοντας τις λεπτομέρειες τους, φωτίζοντας συχνά ακόμη και αθέατες πτυχές τους.

Να σημειωθεί πως το «Εχουνε μπλεχτεί οι ρόλοι» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group.

Τέλος, το πρόγραμμα, και το γλέντι που θα ακολουθήσει στον «Ορφέα» θα ξεκινήσει στις 10.30 το βράδυ.

Τυχεροί όσοι θα βρεθούν εκεί.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!