Λεμπέσης, Κανέλλη & Λαϊκή Στράτα στο Χαμάμ

Την Παρασκευή 1 Ιουνίου μια ξεχωριστή παράσταση λίγο πριν το ξεκίνημα της περιοδείας τους σε όλη την Ελλάδα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
28/05/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr

Ο Γιάννης Λεμπέσης, η Εύα Κανέλλη και η ορχήστρα Λαϊκή «Στράτα» θα παρουσιάσουν στο ατμοσφαιρικό μουσικό στέκι Χαμάμ στα Άνω Πετράλωνα ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον μουσικό πρόγραμμα λίγο πριν ξεκινήσουν τη περιοδεία τους σε όλη την Ελλάδα.


Το πρόγραμμα θα έχει δύο μέρη:

Στο πρώτο μέρος θα παρουσιάσουν τραγούδια από τη τριαντάχρονη δισκογραφία του Λεμπέση που περιέχονται στο τελευταίο επετειακό διπλό άλμπουμ με τίτλο «Θέλουμε και τα Τραβάμε» αλλά και καινούργια ανέκδοτα τραγούδια του που θα ερμηνεύσει η σπουδαία Λαϊκή τραγουδίστρια Εύα Κανέλλη.

Η τελευταία, εδώ και ένα χρόνο συνεργάζεται πολύ επιτυχημένα στο πάλκο με το Λεμπέση και την ορχήστρα του και ήδη ετοιμάζονται για την ηχογράφηση των καινούργιων τραγουδιών του τραγουδοποιού. Μια πρώτη γεύση πήραμε απ’ το πανέμορφο ντουέτο τους «Έχουνε μπλεχτεί οι ρόλοι» που ξεχώρισε και αγαπήθηκε.

Το δεύτερο μέρος θα έχει επιλογές από τους αρτεσιανούς θησαυρούς της μουσικοποιητικής μας λαλιάς με επιμέλεια και επιλογή του σπουδαίου μελετητή του Ελληνικού πολιτισμού Παναγιώτη Κουνάδη, ο οποίος είναι φίλος και συνοδοιπόρος του Λεμπέση εδώ και 42 χρόνια.

Ο Κουνάδης θα είναι παρόν στο Χαμάμ για να προλογίσει την εκδήλωση και να μυήσει τους πιστούς στο «μυστήριο» του Ρεμπέτικου.
05 10 LEBESIS 2

Info:


Παρασκευή 1 Ιουνίου

Χαμάμ
Δημοφώντος 97, Άνω Πετράλωνα
Τηλ.2103421212

Το πρόγραμμα θα αρχίσει στις 10:30 μ.μ.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!