Λεμπέσης και Κανέλλη στο «Άνευ όρων»

Σήμερα το βράδυ στο φιλόξενο στέκι στην κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Γιάννης Λεμπέσης και η Εύα Κανέλλη κλείνουν την πολύ επιτυχημένη και ουσιαστική καλοκαιρινή μουσική τους περιπλάνηση την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στο μουσικό και γαστρονομικό στέκι «Άνευ όρων», που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Άνω Λιοσίων, Δημαρχείου 8, τηλ 2102486797.

Ο Λεμπέσης και η Κανέλλη έχουν διανύσει πολλά «μουσικά χιλιόμετρα» στα Δυτικά προάστια, από την αρχή της μουσικής τους πορείας προβάλλοντας με πάθος το γνήσιο Λαϊκό τραγούδι σε μουσικές εκδηλώσεις και συναυλίες.

Άλλωστε η πρώτη τους καλλιτεχνική συνάντηση, πολλά χρόνια πριν βρεθούν μαζί στο πάλκο, έγινε στον τότε Δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό Άνω Λιοσίων τον «Ξένιο» και στους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Βασίλη Τσούμπα και Μαρία Γεραμάνη.

Τότε ο Λεμπέσης είχε την επιτυχία «Θα 'ρθω νύχτα τοίχο-τοίχο» και η Κανέλλη την «Άβυσο» που τα τραγουδάνε με την ίδια απήχηση μέχρι σήμερα, με τη συνοδεία πάντα της εκπληκτικής ορχχήστρας που ο αείμνηστος Πάνος Γεραμάνης έχει ονομάσει «Λαϊκή Στράτα».

Το «Άνευ όρων» στεγάζεται σε ένα παλιό στάβλο που φιλοξενούσε άλογα, χήνες, κατσικάκια και άλλα ζώα και έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να θυμίζει παλιές καλαίσθητες ταβέρνες.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 10 μ.μ και οι τιμές είναι απλής ταβέρνας.

«Άνευ όρων»
Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου
Δημαρχείου 8, κεντρική πλατεία Άνω Λιοσίων
Τηλ 2102486797

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!