Λευκή Συμφωνία VS Last Drive σ’ ένα διήμερο φωτιά!

Δίλλημα τους φίλους της εγχώριας σκηνής.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
11/11/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Αλεξίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Ένα δυνατό διήμερο με δύο συγκροτήματα που οι συναυλίες τους τραβούν την προσοχή, της Λευκής Συμφωνίας και των Last Drive, θα βάλει σε δίλλημα τους φίλους της εγχώριας σκηνής.

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου η Λευκή Συμφωνία και το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου οι Last Drive στο «Gagarin 205» σε μια ελκυστική «μονομαχία» της ελληνόφωνης με την αγγλόφωνη σκηνή από δύο συγκροτήματα που μετρούν χιλιάδες χιλιόμετρα στο δρόμο, από τη δεκαετία του ’80 που έκαναν την εμφάνισή τους, έως σήμερα.

Είναι αξιοσημείωτο ότι και τα δύο συγκροτήματα κυκλοφόρησαν το πρώτο άλμπουμ το 1986. Οι Λευκή Συμφωνία τους «Μυστικούς Κήπους» και οι Last Drive το «Underworld Shakedown».

Οι Λευκή Συμφωνία προσγειώνονται με νέο υλικό, σε πρώτη εμφάνιση στο Gagarin. Η μπάντα με τον μεγαλοπρεπή και συνάμα μελαγχολικό ήχο «κοιτάζοντας πίσω» θα κάνει ένα ταξίδι από το σήμερα ως το ξεκίνημά και τους «Μυστικούς Κήπους» με υλικό από τους πέντε δίσκους τους στη γνώριμη σκοτεινή ροκ αισθητική, μεταπάνκ ατμόσφαιρα, μελωδικά ριφ και dark ήχο τους.

Τον χειμώνα του 2017 το συγκρότημα εμφανίστηκε, έπειτα από περίπου 17 χρόνια σιωπής.

Το επόμενο βράδυ, Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, πραγματοποιείται η καθιερωμένη εμφάνιση των Last Drive στο «Gagarin 205». Τη συναυλία ανοίγουν οι Jack Heart and The Love Ghosts.

Για τα live των Last Drive στο Gagarin δεν χρειάζεται κανείς να πει πολλά - τα περισσότερα είναι πλέον ιστορικά και οι μυημένοι στον ήχο της σπουδαίας ελληνικής μπάντας το γνωρίζουν. Αυτή τη φορά, έρχονται στο live club της οδού Λιοσίων 205, όχι μόνο με όλα τα αγαπημένα κομμάτια, αλλά και με τον πρόσφατο ομώνυμο δίσκο τους που είναι εξαιρετικός.

*Η τιμή εισιτηρίου και στις δύο συναυλίες είναι στην προπώληση 10 ευρώ, ταμείο 12 ευρώ

Προπώληση: viva.gr, τηλεφωνικά στο 11 876, Reload, Seven Spots, Ευριπίδης, Viva Kiosk Συντάγματος (Ερμού 1, καθημερινά 9:00-21:00), Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00), Syd Records

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!