Last Drive & Nightstalker μαζί στην Τεχνόπολη

Όλες οι πληροφορίες για την κοινή εμφάνισή τους.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
06/06/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο ξεχωριστές μπάντες, οι Last Drive και οι Nightstalker ανεβαίνουν στη σκηνή της Τεχνόπολης για μια rock 'n' roll γιορτή.

Μαζί τους στην Τεχνόπολη οι Black Hat Bones!

Οι Last Drive και οι Nightstalker δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, υπηρετούν και παραμένουν στην ουσία του rock attitude ως στάση ζωής πάνω από 30 χρόνια.

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Γκάζι).

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00. Η συναυλία ξεκινάει στις 20:30.

Η προπώληση θα ξεκινήσει από όλο το δίκτυο της Viva στις 8 Ιουνίου. Έως τη Δευτέρα 9 Ιουλίου τα εισιτήρια θα κοστίζουν 10€.

Στη συνέχεια και μέχρι τη μέρα της συναυλίας η τιμή της προπώλησης θα είναι 12€.

Η τιμή στην είσοδο θα είναι 14€.
lastdrivenightstalker14sep

Λίγα λόγια για τους συντελεστές:


Last Drive

Κατά πολλούς το εμβληματικότερο γκρουπ της αγγλόφωνης σκηνής. Πρόσφατα παρουσίασαν ένα ακόμα εξαιρετικό άλμπουμ το "Snakecharmer".

Η ιστορία είναι λίγο πολύ γνωστή: Το 1983 μία παρέα από τους Αμπελόκηπους δημιουργεί μία garage μπάντα και της δίνει το όνομα του αγαπημένου της κοκτέιλ. Μέσα από πολλές περιπέτειες, αλλά πάντα με επιμονή και αληθινή αγάπη για το rock 'n' roll, κατάφεραν μετά από 35 χρόνια να κοιτούν πίσω και να βλέπουν πάνω από 1.000 live -τα περισσότερα sold out-, επτά άλμπουμ, EPs και συλλογές, συνεργασίες με πολυαγαπημένους καλλιτέχνες - φίλους σε Ελλάδα και Ευρώπη, τέσσερις περιοδείες στο εξωτερικό, μία παύση το 1995, μία επανένωση το 2007, επανακυκλοφορίες των δίσκων τους, δύο ντοκιμαντέρ για την πορεία τους, μουσική για ταινίες, μια διετή περίοδο ακουστικού πειραματισμού με συνεργασίες και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, σταθερά συμμετοχές σε φεστιβάλ και συναυλίες αλληλεγγύης και κοινωνικής αφύπνισης και σίγουρα κάτι ξεχνάμε!

Nightstalker

Οι Nightstalker πιστοί όσο λίγοι στο αυθεντικό rock 'n' roll attitude τους αρέσει όσο τίποτα να το δείχνουν live. Με οδηγό την underground ψυχή και την ωμή δύναμη του σκληρού ήχου, επιστρατεύουν εντυπωσιακά riff, groovy ρυθμούς και ψυχεδελικές καταιγίδες.

Πάνε σχεδόν τριάντα χρόνια που ο Argy, ντράμερ τότε, ξεκίνησε την μπάντα και λίγο μετά βρέθηκε με τον Αντρέα. Στην πορεία και μετά από αλλαγές στη σύνθεση, έδεσαν με τον Τόλη και τον Ντίνο αποτελώντας έκτοτε μια τετράδα φωτιά! Επτά άλμπουμ με σύνθετο ήχο και ποικίλες rock διαδρομές και αμέτρητα εκρηκτικά live.

Black Hat Bones

Η μπάντα που ξεκίνησε από την Σπάρτη και συνεχίζει με βάση την Αθήνα, δηλώνει ότι παίζει adrenaline fueled heavy rock. Mε δύο δίσκους κι άλλα τόσα EP και digital singles μέσα σε τρία χρόνια σίγουρα η συνέχεια προβλέπεται δυνατή!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!