La La Land με 100μελή ορχήστρα, χορωδία & jazz ensemble στην Ελλάδα

(UPDATE - TRAILER) Η παγκόσμια περιοδεία του La La Land περνάει κι από την Ελλάδα όπου θα δούμε για πρώτη φορά τη «live in concert» εκδοχή μιας ταινίας.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το La La Land, το μιούζικαλ του Ντάμιεν Σαζέλ, θα ζωντανέψει μπροστά στο ελληνικό κοινό με τη συνοδεία 100μελούς ζωντανής ορχήστρας, χορωδίας και jazz ensemble να ερμηνεύουν ζωντανά το βραβευμένο με Oscar soundtrack της ταινίας!

Όπως αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο το La La Land, όχι μόνο ζωντάνεψε ξανά τη φαντασμαγορία των μιούζικαλ και τη χρυσή εποχή του Χόλυγουντ, αλλά άφησε εποχή με τη μουσική του Τζάστιν Χούρβιτς που δίκαια βραβεύτηκε με Όσκαρ, ένα από τα έξι τα οποία συγκέντρωσε τελικά η ταινία με τις 14 υποψηφιότητες - ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού. Είχε προηγηθεί ο θρίαμβος στις Χρυσές Σφαίρες, όπου η ταινία σάρωσε με 7 βραβεία.

Το La La Land είναι η ιστορία της Μία (με Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου βραβεύτηκε για την ερμηνεία της η Έμα Στόουν), μίας ηθοποιού που δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα στο Χόλυγουντ και του Σεμπάστιαν (Ράιαν Γκόσλινγκ), ενός μουσικού που λατρεύει τη τζαζ. Οι δυο τους συναντιούνται τυχαία, ερωτεύονται και εμπνέουν ο ένας τον άλλον να ακολουθήσει το όνειρο της ζωής τους με κάθε κόστος.

Info:


Αθήνα: Gazi Music Hall
Παρασκευή 8 & Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Θεσσαλονίκη: Paok Sports Arena
Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Τιμές εισιτηρίων:

Διακεκριμένη ζώνη: 60 ευρώ
Α ζώνη: 50 ευρώ
Β ζώνη: 40 ευρώ
Γ ζώνη: 30 ευρώ
Δ ζώνη: 20 & 15 ευρώ

Προπώληση στο www.viva.gr, στα καταστήματα Seven Spots, Media Markt, Reload, Ευριπίδης βιβλιοπωλεία και σε όλο το δίκτυο καταστημάτων της Viva.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!