Κυνηγοί Ονείρων, 9ΜΜ & Μανιφέστο στο ΑΝ Club

Το ελληνικό ροκ περνάει στην αντεπίθεση!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
04/03/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
Το Σάββατο 31 Μαρτίου, οι 9ΜΜ (εννιά χιλιοστά), οι Κυνηγοί Ονείρων & οι Μανιφέστο συμπράττουν επί σκηνής, σε μία μοναδική συναυλία στο ιστορικό An Club.

Τα τρία συγκροτήματα, με διαφορετική ηχητική αλλά και στιχουργική προσέγγιση, με δυναμισμό και έντονο κοινωνικό προβληματισμό, έρχονται και συστήνονται ως η Νέα Ελληνόφωνη Ροκ Σκηνή!

Το ελληνικό ροκ περνάει στην αντεπίθεση!

Οι 9ΜΜ (Αθήνα) με ηλεκτρονικές προσμίξεις, τραχύ ήχο και γεμάτο ευθύτητα και ένταση στίχο, οι Κυνηγοί Ονείρων (Αθήνα) με λυρικό-ποιητικό στίχο, ηλεκτρισμένες κιθάρες, υψηλές ταχύτητες, συμφωνικά και παραδοσιακά στοιχεία και οι Μανιφέστο (Άρτα) με μοντέρνο προοδευτικό ήχο, δυναμικό ρυθμικό υπόβαθρο και άμεσες στιχουργικές αναφορές είναι ένας συνδυασμός που θα ικανοποιήσει και το πιο απαιτητικό ροκ κοινό.

Και τα τρία συγκροτήματα έχουν κυκλοφορήσει από δύο άλμπουμ και singles, ενώ έχουν συνεργαστεί δισκογραφικά και επί σκηνής με πολλούς καλλιτέχνες, έχοντας εμπειρία και επαγγελματισμό σε αυτό που κάνουν. Πέρα από τις προσωπικές τους δουλειές, συμπεριλαμβάνουν στο πρόγραμμά των ζωντανών εμφανίσεων τους ανατρεπτικές διασκευές από άλλους καλλιτέχνες ως μια διαφορετική άποψη, που βελτιώνει την επαφή με το κοινό.

Info:


Σάββατο 31 Μαρτίου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Γενική είσοδος: 8 ευρώ

An Club
Σολωμού 13 - 15
Εξάρχεια, Αθήνα
T: 210 3305056
Kinigoi

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!