Κώστας Λειβαδάς & Υπνοβάτες με εκπλήξεις

Με απρόβλεπτους καλεσμένους + after party με τον dj Ξενοφώντα Ραράκο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Κώστας Λειβαδάς με τον Κώστα Καββαδία - έτερο Υπνοβάτη - και το ιδρυτικό μέλος Μανώλη Ελισσαίο στην υποστήριξη, θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ζωντανά τα τραγούδια από το cd που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο «Χαμένη διαδρομή», το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στη μουσική σκηνή Σφίγγα!

Οι Υπνοβάτες ήταν το πρώτο ηλεκτρικό γκαράζ γκρουπ που έφτιαξαν ο Κώστας Λειβαδάς κι ο Κώστας Καββαδίας. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το cd τους με τίτλο «Χαμένη διαδρομή» με 4 τραγούδια που ήταν να κυκλοφορήσουν το χειμώνα του '95 και 4 καινούργια, που δείχνουν πώς θα εξελίσσονταν σαν γκρουπ σε ήχο και ύφος, αν δεν είχαν διαλυθεί τόσο αναπάντεχα.

Η παράστασή τους θα περιλαμβάνει πολλά ηλεκτρικά τραγούδια του Κώστα, πειραγμένα, από το «Πιάσε με» μέχρι την «Επιμονή», καθώς και τραγούδια των ηλεκτρικών ηρώων τους, Ελλήνων και ξένων, είτε μόνο με πιάνο είτε με όλη την μπάντα. Μαζί τους απρόβλεπτοι καλεσμένοι που θα εκπλήξουν με τις επιλογές τους!

Μετά το live θα ακολουθήσει party με dj τον Ξενοφώντα Ραράκο με επιλεγμένη μουσική για όλους τους ρόκερς που χρειάζονται την πίστη και τη δύναμη που μας δίνει η αγαπημένη μας μουσική, από τους Stones μέχρι τον Tom Petty!

Παίζουν οι Αιμίλιος Μπαριαμπάς στο μπάσο, Βαγγέλης Καλαμάρας στα τύμπανα, Βαγγέλης Τζάτσος στις κιθάρες και στο μπάσο, Κώστας Καββαδίας στις κιθάρες, Μανώλης Ελισαίος στην υποστήριξη και Κώστας Λειβαδάς στο πιάνο, στο hammond και στη φυσαρμόνικα.
afisaaa.jpg

Info:


Σάββατο 13 Ιανουαρίου
Μουσική Σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

Ώρα έναρξης: 22.30
Γενική είσοδος: 15 ευρώ με μπύρα ή κρασί

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!