Φεστιβάλ Κιθάρας Μπλόκου Κοκκινιάς

Κιθαριστική Ορχήστρα Νίκαιας & Nikea Guitar Ensemble με ελεύθερη είσοδο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στο συμβολικό 3ο Φεστιβάλ Κιθάρας Μπλόκου Κοκκινιάς, που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη, με τη στήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, εμφανίζονται το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, η Κιθαριστική Ορχήστρα Νίκαιας και το Nikea Guitar Ensemble.

Η Κιθαριστική Ορχήστρα και το καταξιωμένο Κιθαριστικό Σύνολο αποτελούνται κυρίως από σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη.

Υπεύθυνος Διδασκαλίας και Καλλιτεχνικής Επιμέλειας είναι ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ, Κιθαριστής, Αντώνης Μυτακίδης. Σολίστ ο Στέλιος Γκόλγκαρης (Καλλιτεχνικός Διευθυντής Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη), ο Βασίλης Μαστοράκης (Διευθυντής Μουσικού Εργαστηρίου Αγ. Ι. Ρέντη) και ο Ηλίας Διαμαντάκης (Καλλιτεχνικός Διευθυντής Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής).

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Νίκαιας και το Nikea Guitar Ensemble, έχουν προσκληθεί και συμμετάσχει στα Φεστιβάλ Κιθάρας, Πειραιά, Αττικής, Πελοποννήσου, Αμφίκαιας, Βόλου - Μαγνησίας, Καρδίτσας, Ιονίων Νήσων καθώς και στην Κιθαριστική Ακαδημία Παρνασσού, αλλά και στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας, σε σύμπραξη με την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου.

Έχουν ακόμη εμφανισθεί ακόμη στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στην Ελληνική Τηλεόραση, ενώ όλα τα μέλη της, έχουν συμπράξει με την Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα στις συναυλίες της, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο Ηρώδειο.
festival kokkinias MIKRI
Όλες οι συναυλίες του Φεστιβάλ αρχίζουν στις 20.00, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στην Μάντρα Μπλόκου Κοκκινιάς (Ηλιουπόλεως 102Α).

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!