Κέλλυ Σταμουλάκη: Το πιο τρελό τριήμερο

Οι εκδόσεις Διάπλαση και ο IANOS παρουσιάζουν το βιβλίο - CD, σε εικονογράφηση Ελίζας Βαβούρη & μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στις 12:00 οι εκδόσεις Διάπλαση και ο IANOS παρουσιάζουν το βιβλίο - CD της Κέλλυς Σταμουλάκη, «Το πιο τρελό τριήμερο», σε εικονογράφηση Ελίζας Βαβούρη. Η συγγραφέας και οι ηθοποιοί, αφηγούνται, παίζουν και τραγουδούν, παρέα με τις νότες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και θα σας ταξιδέψουν στο πιο τρελό τριήμερο.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο ΙΑΝΟS Café (Σταδίου 24) και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για παιδιά από 4 ετών και άνω

Παίζουν και τραγουδούν οι: Πασχάλης Τσαρούχας, Νέλλη Γκίνη, Ρένος Ρώτας, Λένα Σταμέλου, Βερόνικα Ηλιοπούλου, Παύλος Εμμανουηλίδης, Νίκος Παρασκευόπουλος, Γιώργος Στεφανουδάκης, Έλενα Δελακούρα, Νένα Δρογγίτη.

Στο πιάνο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Αφηγείται η Κέλλυ Σταμουλάκη
trelo 3hmero

Λίγα λόγια για το βιβλίο


Ο μικρός Ιάσονας, καλείται να περάσει ένα τριήμερο στο σπίτι της γιαγιάς του.

Πώς όμως θα αποχωριστεί τα αγαπημένα του ηλεκτρονικά παιχνίδια;

Τι σχέδια θα σκαρφιστεί, προκειμένου να πείσει τη γιαγιά του να τον αφήσει, να φιλοξενηθεί στο συμμαθητή του, τον Σωτήρη;

Και πώς θα αντιμετωπίσει αυτά τα σχέδια η πανέξυπνη γιαγιά και η ιδιαίτερη παρέα της;

Τι σχέση έχουν με το τριήμερο του Ιάσονα ένας θησαυρός, ένας αστυνομικός, και δύο πιτσαδόροι;

Απίστευτα μπερδέματα, κωμικές καταστάσεις κι ανατροπές ξετυλίγουν το κουβάρι της ιστορίας μας και συνθέτουν μια περιπετειώδη και συνάμα τρυφερή κωμωδία που αναδεικνύει τη σημασία του παιχνιδιού και της ανθρώπινης επαφής…

Το βιβλίο περιέχει CD με αφήγηση, θεατρικούς διαλόγους και τραγούδια με τους: Πασχάλη Τσαρούχα, Νέλλη Γκίνη, Ρένο Ρώτα, Λήδα Μανουσάκη, Βερόνικα Ηλιοπούλου, Παύλο Εμμανουηλίδη, Νίκο Παρασκευόπουλο, Γιώργο Στεφανουδάκη, Έλενα Δελακούρα, Νένα Δρογγίτη.

Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Αφηγείται η Κέλλυ Σταμουλάκη.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!