Κατερίνα Στικούδη: Μακάβριο μεν, χιούμορ δε!

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ TEASER) «Έξυπνη» απάντηση δίνει η Κατερίνα Στικούδη στους haters και τις… κατάρες που εισπράττει κατά καιρούς, ενώ παράλληλα προμοτάρει το νέο της single.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
25/01/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Μαριάννα Μπάτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Κατερίνα Στικούδη απαντά εμμέσως πλην σαφώς σε όσους κατά καιρούς της εύχονται διάφορα και ταυτόχρονα προμοτάρει το νέο της τραγούδι, με χιούμορ.

«Soundtrack» ονομάζεται το νέο album της Κατερίνας Στικούδη με 12 τραγούδια, μεταξύ αυτών και το «Ενθάδε Κείται».

Το teaser του «Ενθάδε Κείται» ξεκινάει με διάφορα σχόλια και κατάρες που έχουν γραφτεί κάτω από παλαιότερα βίντεό της και συνεχίζεται με την Κατερίνα Στικούδη να δηλώνει τραγουδώντας πως «Δεν τρομάζει, δεν τη νοιάζουν των άλλων οι γνώμες, δεν τρομάζει από τους χειμώνες».

«Έξυπνη» κίνηση ίσως σκεφτούν ορισμένοι, που μάλλον υποδηλώνει πως η τραγουδίστρια έχει χιούμορ - μακάβριο μεν, αφού στον τίτλο του teaser διαβάζουμε και την ημερομηνία γέννησής της, χιούμορ δε. Παράλληλα, μ’ ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια, αφού και την απάντησή της δίνει και το τραγούδι προμοτάρει.

Αν και στο μυαλό έρχεται το τραγούδι «Σ’ όποιον αρέσουμε» (για τους άλλους δε θα μπορέσουμε) με τη φωνή της Δήμητρας Γαλάνη, δείτε το εν λόγω teaser. Αν δε σας αρέσει, προσέξτε τι θα ευχηθείτε!

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!