Κατερίνα Nτούσκα & Τάμτα έγιναν καρτούν

Είδη ένδυσης, αξεσουάρ κ.λπ. θα απεικονίζουν τα δύο κορίτσια.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Και αυτή τη χρονιά, οι «Eurovisionistas», η στήλη που στηρίζει τις συμμετοχές Ελλάδας και Κύπρου στο μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, παρουσιάζουν τις Κατερίνα Ντούσκα & Τάμτα σε μορφή cartoon.

Πρόκειται για μια χαριτωμένη πρωτοβουλία, η οποία με την πάροδο των ετών, τείνει να γίνει θεσμός και κάθε τέτοια περίοδο οι απανταχού φανς αναμένουν την αγαπημένη τους συμμετοχή να γίνει κινούμενο σχέδιο με τη βοήθεια της σχεδιαστικής τέχνης. Εδώ και πολλά χρόνια ο Ben Morris από τη Μεγάλη Βρετανία είναι ο υπεύθυνος για το αισθητικό αποτέλεσμα.

Έτσι και φέτος η Κατερίνα Ντούσκα από τη χώρα μας που ήδη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των Ευρωπαίων φανς με το «Better Love», αλλά και η Τάμτα, η επιλογή της Κύπρου με το «Replay», έκαναν την εμφάνισή τους ως cartoons και χαροποίησαν όσους ασχολούνται με το διαγωνισμό, αλλά και τις ίδιες τις καλλιτέχνιδες που ενημερώθηκαν για το γεγονός.

Και οι δύο πλημμυρισμένες στο ροζ χρώμα -όπως συμπτωματικά συμβαίνει και στα video clips τους- «δέχτηκαν» να κοσμήσουν διάφορα είδη που οι καταναλωτές ανά τον πλανήτη θα προμηθευτούν ως αναμνηστικό της αγαπημένης τους συμμετοχής. Είδη ένδυσης, αξεσουάρ κ.λπ. θα απεικονίζουν τα δύο κορίτσια της Minos Emi - Universal, όπως και τους υποψήφιους των άλλων χωρών.

Δείτε όλα τα είδη εδώ.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!