Ήρθαν οι Calexico!

(PHOTOS) Από το αεροδρόμιο κατευθείαν στο TIKI bar, όπου υπέγραψαν πόστερ κι έβγαλαν φωτογραφίες.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Long cocktails, μουσικές, χαλάρωση και a little chat με παλιούς και νέους φίλους περίμεναν τους Calexico με το που πάτησαν χθες το πόδι τους στην Αθήνα.

Από το αεροδρόμιο κατευθείαν στο TIKI bar, μέρος ταιριαστό στα παιδιά της ερήμου, για μια βραδιά ζεστή κάτω από την Ακρόπολη, δίπλα στο Ηρώδειο που σήμερα και αύριο θα δονηθεί από τις μουσικές τους. Κέφι πολύ παρά την κούραση του ταξιδιού, υπογραφή πόστερ και φωτογραφίες με τους φίλους που τους περίμεναν, αλλά και με την Ανδριάνα Μπάμπαλη που βρέθηκε στο ΤΙΚΙ, καθώς μαζί με τη Μόνικα και τους TAKIM θα είναι special guests στις συναυλίες τους.
calexico mpampali
Την ίδια ώρα οι τεχνικοί της ομάδας ανηφόρισαν στο Ηρώδειο, έτοιμοι να ξεκινήσουν μετά τα μεσάνυχτα το στήσιμο όλων των ωραίων και απαραίτητων, που θα χαρούμε εμείς απόψε και αύριο.

Special Guests: TΑΚΙΜ, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Μόνικα. Οι guests θα εμφανίζονται εμβόλιμοι στη διάρκεια του set των Calexico.
calexico athens 3
Οι φωτογραφίες είναι της Χριστίνας Αλώση.

Info:


Τρίτη 3 & Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018
Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00
Calexico on stage: 21:00

Η συναυλία της Τρίτης 3 Ιουλίου είναι sold out! Για τη συναυλία της Τετάρτης 4 Ιουλίου υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 33 ευρώ και φθάνουν τα 60 ευρώ.

Συγκεκριμένα:

Άνω Διάζωμα

Τα πρώτα εισιτήρια των 25 ευρώ (early bird) εξαντλήθηκαν. Η τιμή έχει διαμορφωθεί στα 33 ευρώ

Κάτω Διάζωμα

Ζώνη Γ: 40 ευρώ
Ζώνη B: 45 ευρώ
Ζώνη A: 50 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη Β': 55 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη A': 60 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται από το δίκτυο viva.gr: ηλεκτρονικά στο www.viva.gr & τηλεφωνικά στο 11876

Φυσικά Σημεία προπώλησης εισιτηρίων: Media Markt | Seven Spots | Viva Kiosk Σύνταγμα + Viva Spot Τεχνόπολη | Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία | αθηνόραμαgr. | Yioleni's | Kremlino | Ταμείο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!