«Ιερές φωνές» στην Ιερά Οδό με επώνυμες παρουσίες!

(PHOTOS) Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι εμφανίσεις του Γιώργου Νταλάρα, της Ελένης Βιτάλη και της Γλυκερίας στη σκηνή της Ιεράς Οδού.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι τρεις «Ιερές Φωνές», που έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν τη δική τους ιστορία, συναντήθηκαν ξανά στη σκηνή της Ιεράς Οδού, για να θυμηθούν και να θυμίσουν τραγούδια - σταθμούς στο ελληνικό πεντάγραμμο, αλλά και να σηματοδοτήσουν το σήμερα, σε ένα τετράωρο πρόγραμμα που προσελκύει εκατοντάδες κόσμου κάθε Παρασκευή & Σάββατο.

Παράλληλα, συνάδελφοι, φίλοι και συνεργάτες των τριών καλλιτεχνών επισκέπτονται την Ιερά Οδό για να τους απολαύσουν από κοντά. Ανάμεσά τους, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος με τη σύζυγό του και σκηνοθέτιδα Ράια Μουζενίδου, η Χάρις Αλεξίου, η Όλγα Παυλάτου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Οδυσσέας Ιωάννου, ο Νίκος Μωραΐτης, ο Στέλιος Βαμβακάρης, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Λευτέρης Ζέρβας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Μιρέλα Πάχου, ο Ηλίας Μπενέτος, η Λένα Αρώνη, ο Γιώργος Θεοφάνους, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Νίκος Αλιάγας, η Μαρία Παπαγεωργίου και πολλοί άλλοι, κάποιους εκ των οποίων «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός.

Ιερά Οδός | Ιερά Οδός 18-20 | Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3428272

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!