Η Ζουγανέλη ακούει Robbie Williams!

(PHOTOS) Έλαμψε με την παρουσία του ο Robbie Williams στην πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα μαγεύοντας το κοινό που τον αποθέωσε!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Όλα αυτά στο γεμάτο Terra Vibe Park στη δεύτερη ημέρα του επετειακού Rockwave Festival.

Robbie Williams at TerraVibe Park

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς επιβεβαίωσε απόλυτα τον τίτλο της περιοδείας του «Let me entertain you». Κέρδισε τις εντυπώσεις και για τον τρόπο που στάθηκε στη σκηνή, και για το επικοινωνιακό του χάρισμα αλλά και τις φωνητικές του ικανότητες. Τραγούδησε στιγμές του σήμετα αλλά και του χτες, δικά του αλλά και ξένα.

Άλλωστε ο Ρόμπι Γουίλιαμς φημίζεται για τις πετυχημένες διασκευές του. Αψεγάδιαστος showman ερμήνευσε από "I Still Haven't Found What I'm Looking For" μέχρι "Whole Lotta Love". Ακόμη και στο "We Will Rock You" αλλά και το απαιτητικό "Bohemian Rhapsody" δεν «έσφαξε» τους Queen ούτε έκανε τα κόκαλα του Freddie Mercury να τρίζουν, όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές… με άλλους φιλόδοξους αστέρες.

O Robbie Williams και οι Ελληνίδες

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς δεν παρέλειψε επί σκηνής να εκφράσει και το θαυμασμό του για τις Ελληνίδες:  «Ωραίες γυναίκες είστε οι Ελληνίδες, σας βλέπω από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου μου, ξέρετε εκείνο που βρίσκεται πάνω στην πλατεία όπου διαδηλώσατε προχτές - μαζί σας, guys, κι εγώ!». Να λοιπόν που οι διαδηλώσεις… έχουν και τα τυχερά τους.

Ανάμεσα σε αυτές που βρέθηκαν στο Terra Vibe η Ελεωνόρα Ζουγανέλη καθώς και η Σίσυ Χριστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη και τον γιο τους.

Έχει δίκιο τελικά ο Robbie Williams.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!