Η Ζωή Τηγανούρια συμπράττει με την Φιλαρμονική του Δήμου Καλαμαριάς

Μια μουσική παράσταση που αναμένεται στην Καλαμαριά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
22/08/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Θανάσης Γιώγλου
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση

Η Ζωή Τηγανούρια στην Καλαμαριά


Μετά από αρκετά χρόνια, η δεξιοτέχνης του ακορντεόν και συνθέτης Ζωή Τηγανούρια έρχεται ξανά στη Καλαμαριά, για να συμπράξει με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καλαμαριάς, που διευθύνει ο μαέστρος Ιωάννης Κούκας, για μια συναυλία που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα γίνει την Παρασκευή 25 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στην Πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού της Καλαμαριάς, μπροστά από το Δημαρχείο, με ελεύθερη είσοδο. Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Παρά θίν’ αλός» που διοργανώνει κάθε χρόνο το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Καλαμαριάς. 

Το πρόγραμμα βασίζεται σε κινηματογραφικές συνθέσεις γνωστών Ελλήνων και ξένων συνθετών όπως Ennio Morricone, Goran Bregović, Astor Piazzolla και άλλων, σε μια «μίξη» με συνθέσεις της Ζωής Τηγανούρια και παραδοσιακές ελληνικές μελωδίες. 

Το τραγουδιστικό μέρος της παράστασης ανήκει στην ταλαντούχα ηθοποιό και ερμηνεύτρια Πολυτίμη, που τον περασμένο Γενάρη παρουσίασε την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κάθε τέλος, μια αρχή…» και στον νέο τραγουδοποιό Στάθη Γκατζούρα, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας της πρώτης του δισκογραφικής δουλειάς με συνθέσεις της Ζωής Τηγανούρια. 

Εκτός από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καλαμαριάς, στη συναυλία θα συμμετάσχει η ορχήστρα που συνοδεύει την Ζωή Τηγανούρια στη φετινή καλοκαιρινή της περιοδεία και αποτελείται από τους μουσικούς Δημήτρη Καζάνη (βιολί), Γιάννη Ταυλά (κιθάρα), Γιώργο Πολίτη (μπάσο), Στάθη Γκατζούρα (ούτι) και Στέλιο Γενεράλη (κρουστά).
tiganouri.jpg

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!