Η Ζωή Παπαδοπούλου τραγουδά Χρήστο Νικολόπουλο

«Αγκαλιά μεγάλη και πάντα ανοιχτή, είναι για μένα ο Χρήστος Νικολόπουλος» δηλώνει η Ζωή Παπαδοπούλου.
Η Ζωή Παπαδοπούλου τραγουδά Χρήστο Νικολόπουλο Vasiliki Souvatzi Photography
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στο στούντιο με τον Χρήστο Νικολόπουλο βρίσκεται η Ζωή Παπαδοπούλου όπου ηχογραφεί τα νέα της τραγούδια σε μουσική του συνθέτη και στίχους σημαντικών στιχουργών, όπως η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Νίκος Μωραΐτης. Ανάμεσα στις εκπλήξεις και μία ιδιαίτερη μπαλάντα σε στίχους της Χαρούλας Αλεξίου.

Την ενορχήστρωση έχει αναλάβει ο σταθερός συνεργάτης της ερμηνεύτριας Παντελής Ντζιάλας, πάντα σε συνεργασία με τον συνθέτη αλλά και παραγωγό του cd, Χρήστο Νικολόπουλο.

Η Ζωή Παπαδοπούλου μας είπε σχετικά: «Αγκαλιά μεγάλη και πάντα ανοιχτή, είναι για μένα ο Χρήστος Νικολόπουλος. Από την στιγμή που είχα την τύχη να τον γνωρίσω και να ξεκινήσει αυτό το υπέροχο ταξίδι τα τελευταία χρόνια, στο πλευρό του σε συναυλίες εντός και εκτός Ελλάδος, και μέχρι σήμερα που είμαστε στο στούντιο, ηχογραφώντας, τα υπέροχα τραγούδια του. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για όλα όσα τόσο απλόχερα μου δίνει ο Χρήστος Νικολόπουλος αλλά και οι σπουδαίοι στιχουργοί των τραγουδιών».

Η Ζωή Παπαδοπούλου συνεχίζει στο «Περιβόλι του Ουρανού» τις επιτυχημένες εμφανίσεις της παρέα με την σπουδαία Πίτσα Παπαδοπούλου, την ξεχωριστή Λένα Αλκαίου και τον ταλαντούχο Άρη Καμπανό.

zoer

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!