Η Χρονοπούλου τραγουδά μαζί με τον Πλούταρχο και αποθεώνεται

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO) 50 χρόνια μετά από την προβολή της περίφημης ταινίας «Γοργόνες και μάγκες» η Μαίρη Χρονοπούλου «επιστρέφει»…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ήταν 2 Δεκεμβρίου του 1968 όταν η ταινία «Γοργόνες και μάγκες» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Δαλιανίδη και με τη μουσική και τα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα παρουσιάζονταν για πρώτη φορά στο κοινό.

Έκτοτε το έργο έγινε ένα από τα κλασικά και αγαπημένα, περνώντας ανελλιπώς στις νεότερες γενιές, πορεία που συνεχίζεται ακόμη και σήμερα.

Μάλιστα πριν λίγο διάστημα ανέβηκε και σε θεατρικό στο ανακαινισμένο θέατρο Broadway όπου χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα του. επίσημη πρεμιέρα.

Ανάμεσα στους θεατές και η Μαίρη Χρονοπούλου, πρώτη διδάξασα του ρόλου που υποδύεται στη σκηνή η Ζέτα Δούκα.

Η αειθαλής Μαίρη Χρονοπούλου, σε μια ακόμη έξοδό της, και παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, στα 84 της χρόνια, γνώρισε αποθεωτική υποδοχή από το κοινό…

Ιδιαίτερη στιγμή, όταν στο τέλος της παράστασης, η Ζέτα Δούκα και ο Γιάννης Πλούταρχος κατέβηκαν από τη σκηνή και πρόσφεραν το μικρόφωνο στη Μαίρη Χρονοπούλου για να τραγουδήσουν μαζί της. Μάλιστα ο ερμηνευτής δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

Μάλιστα η Μαίρη Χρονοπούλου δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Τη Ζέτα Δούκα θα διάλεγα και εγώ αν έκανα κάστινγκ. Αν μου έλεγαν διάλεξε ηθοποιούς, για το ρόλο μου θα διάλεγα τη Ζέτα Δούκα» δήλωσε η Μαίρη Χρονοπούλου, για την οποία η Μαρία Κορινθίου αποτέλεσε θετική έκπληξη επίσης: «Δεν την περίμενα τόσο καλή. Επειδή είναι καρακουκλάρα, πληθωρική, δεν την περίμενα να σουμπρετίζει τόσο καλά. Έχοντας υπόψη μου και την Καραγιάννη που τότε είχε κλέψει την παράσταση. Ήταν πάρα πολύ καλή η Καραγιάννη».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!