Η Χάρις Αλεξίου ξανά με τη Φιλαρμονική του Ισραήλ!

Οι μεγάλες αγάπες δεν τελειώνουν ποτέ! Η Χάρις Αλεξίου μετά τις 2 επιτυχημένες παραστάσεις του Ιουνίου, θα είναι και πάλι μαζί με…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

την Φιλαρμονική του Ισραήλ στο Mann Audiotorioum του Τελ Αβίβ, για μια ακόμη παράσταση, την Τρίτη 26 Νοεμβρίου. Η ευχή λοιπόν του Ιουνίου από μέρους του ισραηλινού κοινού, των δημοσιογράφων αλλά και των διοργανωτών εκπληρώνεται.

Είναι χαρακτηριστικό το απόσπασμα που ακολουθεί από δημοσίευμα της εφημερίδας Yedioth Aharonoth με τον τίτλο «Η μεγάλη ιέρεια - Η συναυλία της Χάρις Αλεξίου ήταν σχολή μουσικής μιας και μόνο γυναίκας» για την καλοκαιρινή σύμπραξη της κυρίας με τη Φιλαρμονική του Ισραήλ: «Με την εμφάνισή της διδάσκει πως ένας μεγάλος καλλιτέχνης στέκεται στην σκηνή.… Λίγο πριν το τέλος της συναυλίας, η Αλεξίου ξάφνιασε τραγουδώντας ένα από τα ωραιότερα εβραϊκά τραγούδια που έχουν γραφτεί ποτέ, το Ayou Leilot (Υπήρξαν νύχτες) αποδίδοντας με άνεση και μεγαλοπρέπεια το τραγούδι της Esther Ofarim και προκαλώντας ρίγη συγκινήσεως στο κοινό με τους στίχους του Yaakov Orland. Το ακροατήριο σηκώθηκε όρθιο, γεμίζοντας την αίθουσα με χειροκροτήματα, αποθεώνοντάς την για αρκετά λεπτά και μετά την αποχώρησή της από την σκηνή... προκαλώντας και τους τελευταίους ακροατές να σηκωθούν και να χειροκροτήσουν με τον ενθουσιασμό εφήβου. Ακόμη μια υπόκλιση, ακόμη ένα ευχαριστώ, και η Αλεξίου έφυγε. Ευχόμαστε να ξαναγυρίσει το συντομότερο».


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!