Η «Βαβέλ» κάνει μια διαφορετική στάση στο Σύνταγμα

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος δίνουν ένα διαφορετικό ραντεβού με το άλμπουμ «Βαβέλ».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Κλείνοντας τον κύκλο των live εμφανίσεων τους σε όλη την Ελλάδα μετά από 16 μήνες επιτυχημένης πορείας, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος δίνουν ένα διαφορετικό ραντεβού με το άλμπουμ «Βαβέλ» στο Public Συντάγματος.

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στις 18:30, η δυναμική τριάδα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, θα βρίσκεται στο Τμήμα Μουσικής στον 4ο όροφο του καταστήματος Public στο Σύνταγμα για να υπογράψουν το άλμπουμ «Βαβέλ» που κυκλοφορεί σε συλλεκτικό βινύλιο και deluxe version.

Όπως αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο:

Η «Βαβέλ» είναι ο πιο ώριμος και ολοκληρωμένος δίσκος της κοινής πορείας τους που αγαπήθηκε από το κοινό πριν ακόμα την κυκλοφορία του και περιλαμβάνει δώδεκα τραγούδια γεμάτα τόλμη, έμπνευση και ευαισθησία. Δώδεκα σύγχρονες ιστορίες με την υπογραφή του Γεράσιμου, όπως τις μελοποίησε κι ενορχήστρωσε ο Θέμης και τις καταθέτει με τη μοναδική της ερμηνεία η Νατάσσα.

Info:


Public Συντάγματος
Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στις 18:30
babelmpogidfl88uiliou89.jpg

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!