Η «Συνοικία Ασμάτων» του Ιεροκλή Μιχαηλίδη κατεβάζει αυλαία

Mια τελευταία παράσταση με τον Δημήτρη Μπάση.
13/03/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
Με επιτυχία ολοκληρώνονται οι παραστάσεις στη Συνοικία Ασμάτων του Ιεροκλή Μιχαηλίδη στο Petrogazi το Σάββατο 17 Μαρτίου.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης κέρδισε το στοίχημα ενός διαφορετικού προγράμματος. Κατάφερε να ενώσει το πάλκο με την πλατεία φτιάχνοντας μια ατμόσφαιρα κοσμικού κέντρου, χειροκροτήθηκε, βρίσκοντας μεγάλη απήχηση, με αποτέλεσμα τραγουδιστές και κοινό να γίνουν μια μεγάλη παρέα!

Οι εξαιρετικοί καλλιτέχνες που πέρασαν από το πάλκο της Συνοικίας Ασμάτων - Ελένη Τσαλιγοπούλου, Κατερίνα Κούκα, Λιζέττα Καλημέρη, Δημήτρης Μπάσης, αλλά και η δυνατή ομάδα των συντελεστών της Συνοικίας Ασμάτων, ο Άγγελος Ανδριανός, η Μαίρη Δούτση, ο Ανδρέας Λάφης, η Δήμητρα Σταθοπούλου και φυσικά, ο «μαέστρος» Ιεροκλής Μιχαηλίδης, δημιούργησαν στην καρδιά της Αθήνας μια μουσική παράσταση με άρωμα εποχής.
BRA 7971
Μια παράσταση που ξεκίνησε από το Ρομαντικόν Μπαρ του Μάρκου Βαμβακάρη, πέρασε για λίγο από τις θρυλικές μπουάτ και τις μουσικές σκηνές του ‘70 και του ’80, για να καταλήξει σε γλέντι με τις πενιές των μεγάλων δημιουργών στα κοσμικά κέντρα του ’60, όπως του Τσιτσάνη, του Καλδάρα, του Ζαμπέτα και του Χιώτη.

Ραντεβού λοιπόν στην καρδιά της Αθήνας στο Petrogazi και στη «Συνοικία Ασμάτων» να ταξιδέψουμε με νοσταλγία και αγάπη για μία τελευταία παράσταση με τον Δημήτρη Μπάση, το Σάββατο 17 Μαρτίου.

Σκηνογραφική και ενδυματολογική επιμέλεια: Έλλη Παπαγεωργακοπούλου
Ενορχηστρώσεις: Θανάσης Τσαουσέλης - Μανώλης Ανδρουλιδάκης

Μουσικοί:

Θανάσης Τσαουσέλης: πιάνο
Μανώλης Ανδρουλιδάκης: κιθάρα
Τάσος Αθανασιάς: ακορντεόν
Στάθης Διαμαντίδης: κοντραμπάσο
Θανάσης Κανέλλος: κιθάρα
Γιάννης Ψάλτης: τύμπανα
Βαγγέλης Ζαρμπούτης: μπουζούκι
Αλέξανδρος Καραμπίλας: μπουζούκι

Φωτισμοί: Βασίλης Πουφτής - Στάθης Αναστασίου
Ηχοληψία: Κώστας Σωτηρίου - Αριστοτέλης Διαμαντίδης

Petrogazi
Βουτάδων 8, Γκάζι
Τηλ. Κρατήσεων: 2130185101
FINAL 50x70basis

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!