Η συναυλία του Σαββατοκύριακου είναι τζάμπα!

Πολλοί έχουν μπει στην... πρίζα να πάνε να δουν μια εξαιρετική μπάντα με έξτρα κίνητρο ότι η συναυλία είναι δωρεάν!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
23/06/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Αλεξίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Αν τελικά ξεκουνηθούν από τον καναπέ αύριο οι 50άρηδες, θα πρέπει να πάει κανείς από νωρίς να πιάσει θέση στο σημείο Ξέφωτο του «Νιάρχος» για να δει από κοντά τους Yo La Tengo! Nαι, είναι η μεγάλη έκπληξη και ταυτόχρονα το μεγάλο στοίχημα του καλοκαιριού. Σε ποιανού διοργανωτή πήγε το μυαλό να φέρει τους Yo La Tengo στο «Νιάρχος»; Θα περίμενε κανείς το επόμενο gig τους στην Αθήνα να είναι, ας πούμε, στο «Gagarin 205» ή μετά βίας τρίτο - τέταρτο όνομα στο «Rockwave». Κι όμως έρχονται headliners στο «Summer Nostos Festival» και αυτό από μόνο του είναι εντυπωσιακό!

Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι πολλοί έχουν μπει στην... πρίζα να πάνε να τους δουν με ένα κίνητρο παραπάνω ότι η συναυλία είναι δωρεάν! Αυτή τη φορά μάλιστα οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι ότι θα κάνει καλό καιρό, δεν θα βρέξει μετά από τόσα Σαββατοκύριακα, άσε που η ζέστη είναι αφόρητη στο σπίτι. Έτσι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Νιάρχος»...

Yo La Tengo - «Friday I'm In Love» Official Video

Οι Yo La Tengo, σχηματίστηκαν το 1984 στο Νιου Τζέρσεϊ της Αμερικής και τα μέλη τους είναι ο Ira Kaplan (κιθάρες, πιάνο, φωνητικά) η Georgia Hubley (κρουστά, πιάνο, φωνητικά), ο James McNew (μπάσο, φωνητικά) και ο κιθαρίστας Dave Schramm, που όμως δεν έχει κυκλοφορήσει ότι θα είναι αύριο μαζί τους. Στις πρόμο φωτογραφίες δείχνουν τρίο. Έχουν κυκλοφορήσει 14 άλμπουμ κρατώντας αποστάσεις από τους όρους των δισκογραφικών εταιριών, παίζοντας την μουσική που τους αρέσει. Ο ήχος εξελίχθηκε στο χρόνο και γενικά είναι από τα αγαπημένα συγκροτήματα των μουσικοκριτικών και του κόσμου. Αν θέλουμε να τους εντάξουμε σε μια μουσική κατηγορία, παίζουν indie rock με πρωτότυπη μουσική έκφραση και συνήθως ατμοσφαιρική μουσική. Ο τελευταίος δίσκος τους «Stuff Like That There» κυκλοφόρησε το 2015 και σκαρφάλωσε στο Νο 96 του αμερικάνικου τσαρτ. Σινγκλ το «Friday I’m In Love».
yo la tengo 2

Info:


Πότε: Σάββατο 24 Ιουνίου
Χώρος: Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Ξέφωτο), Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

Ώρα έναρξης: 10 μ.μ.
Είσοδος: Ελεύθερη, με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Yo La Tengo - «Ohm» Official Video

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!