Η πρώτη συναυλία της χορωδίας «Note Allegre» παρουσία ξεχωριστών καλλιτεχνών

(PHOTOS) Μια συναυλία για καλό σκοπό, σε καλλιτεχνική επιμέλεια Μιρέλας Πάχου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
19/12/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Μετρώντας αντίστροφα για τις γιορτές, η «Note Allegre», σε καλλιτεχνική επιμέλεια της Μιρέλας Πάχου, παρέσυρε στο μουσικό χριστουγεννιάτικο ταξίδι της όσους βρέθηκαν την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στον Ιανό.

Την πρώτη συναυλία της νεοσύστατης χορωδίας τίμησαν με την παρουσία τους αγαπημένοι καλλιτέχνες και έκαναν τα Χριστούγεννα ακόμα πιο μαγικά με τις μελωδίες και τις ιστορίες τους.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η Πέννυ Μπαλτατζή, ο Σπύρος Γραμμένος, η Μαριάννα Πολυχρονίδη και ο Πέτρος Λαγούτης ένωσαν τις φωνές τους με αυτές της Note Allegre και όλοι μαζί συνέβαλαν στο σκοπό της συναυλίας, που ήταν η ενίσχυση του έργου του Εθνικού Πρότυπου Νηπιοτροφείου.
noteallegre

Λίγα λόγια για τη Note Allegre


Με σύνθημα «τραγουδάμε παρέα και μαθαίνουμε διασκεδάζοντας» και με την πεποίθηση ότι κάθε φορά που τα παιδιά τραγουδούν ο κόσμος γίνεται πιο χαρούμενος, η χορωδία πλαισιώνεται από μικρά και μεγάλα παιδιά που αγαπούν το τραγούδι και επιθυμούν να εκφραστούν καλλιτεχνικά αλλά και να αποκτήσουν ξεχωριστές εμπειρίες μέσα από τη συμμετοχή σε συναυλίες και τη γνωριμία με καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Υπεύθυνη της χορωδίας είναι η Μιρέλα Πάχου, τραγουδοποιός, μουσικός - πτυχιούχος του Δημοτικού Ωδείου Ρόδου και υποψήφια διδάκτορας της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η Μιρέλα Πάχου έχει πολλές διακρίσεις ως σολίστ στο πιάνο και το ακορντεόν και έχει συνεργαστεί με τους: Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Θάνο Μικρούτσικο, Διονύση Σαββόπουλο, Μίλτο Πασχαλίδη, Γιώργο Νταλάρα, Γιάννη Κότσιρα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Χρήστο Θηβαίο, Νότη Μαυρουδή, Βασίλη Καζούλλη, Σάκη Μπουλά, Γιάννη Ζουγανέλη.
noteallegre3
Οι φωτογραφίες είναι του Θοδωρή Σιούτα.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!