Η πρεμιέρα της Ασλανίδου με Koza Mostra & Μαρίνο

(VIDEO & PHOTOS) Η πρεμιέρα της Μελίνας Ασλανίδου στο Βοτανικός plus με Koza Mostra και Μιχάλη Μαρίνο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Μελίνα Ασλανίδου ξεκίνησε τις παραστάσεις της στο Βοτανικός plus μαζί με τους Koza Mostra και τον Μιχάλη Μαρίνο. Τίτλος τους «Με φωνάζουνε με το μικρό μου», όπως και αυτός του δίσκου της που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Όπως ενημερωνόμαστε, η Μελίνα Ασλανίδου που εναλλάσσονταν στην σκηνή με τους Koza Mostra, «ταξίδεψε» το κοινό με ένα τετράωρο πρόγραμμα σε τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας (παλιά, νέα και απρόβλεπτα) καθώς και άλλα «ξένα», balkan λαικά και ρεμπέτικα, πάντα με τον δικό της χαρακτηριστικό τρόπο. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί την χαρακτηρίζουν ως τη σημαντικότερη λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της.

Απολαυστική η έναρξη με την Ασλανίδου και τον Μιχάλη Μαρίνο να ερμηνεύουν ντουέτα για τον έρωτα και τον χωρισμό, διηγούμενοι μια ιστορία σε κείμενα του τελευταίου.. Όσο για τους Koza Mostra, τα "αγόρια με τις φούστες" όργωσαν την σκηνή και ...έσπειραν θύελλες, παρασέρνοντας τον κόσμο σε «απρόσμενες» καταστάσεις.

Στα high lights της βραδιάς, οι στιγμές που όλοι συνυπήρξαν επί σκηνής με τον Αντρέα Καραντίνη να σολάρει με τους Koza Mostra και την Ασλανίδου να ερμηνεύει μαζί τους μια «πειραγμένη» Μισιρλού, ένα «εκρηκτικό» Βενζινάδικο και συγκλονιστικά το συγκινητικό Εlderezi. Πλατύ το χειροκρότημα στο «Νερό και Χώμα».

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!