Η πρεμιέρα στην Ιερά Οδό σε 19 κλικ

(PHOTOS) Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος έδωσαν το σύνθημα «Ας τραγουδήσουμε λοιπόν!».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το βράδυ της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου, στη φετινή πρεμιέρα της Ιεράς Οδού, η αίθουσα γέμισε από τραγούδια και επιτυχίες τριών καλλιτεχνών, της Νατάσας Θεοδωρίδου, της Μελίνας Ασλανίδου και του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Μαζί τους και μια ομάδα αξιόλογων τραγουδιστών που, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Παντελή Καναράκη, παρουσίασαν τον «Γύρο του κόσμου σε 80 νότες», τραγουδώντας επιτυχίες - σταθμούς διαφόρων χωρών.

Ανάμεσα στους φίλους και θαυμαστές τους βρέθηκαν για να τους απολαύσουν ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, η Μαρί Κωνσταντάτου, ο Ιωσήφ Μαρινάκης με τη σύζυγό του Χρύσα Καλπάκη, ο Αντώνης Βλοντάκης με τη σύζυγό του Κορίνα Στεργιάδου, η Ευαγγελία Αραβανή, η Κατερίνα Θάνου, η Θωμαή Απέργη με τον Γιώργο Αρσενάκο, η Σόφη Πασχάλη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γουίλι απ' το Survivor, η Φανή Σαραντοπούλου με την Σαμάνθα Αποστολοπούλου, ο σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου, Βασίλης Μουντάκης και πολλοί άλλοι.

Info:


Κάθε Παρασκευή & Σάββατο

Ιερά Οδός
Ιερά Οδός 18-20

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3428272

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!