Η Πέγκυ Ζήνα με Θεοδωράκη στη γιορτή του Απόδημου Ελληνισμού

Ο Μίκης Θεοδωράκης έχει εκφράσει την επιθυμία να είναι παρών στην συναυλία, καθώς η υγεία του είναι βελτιωμένη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Γιάννης Τζουανόπουλος εμπνευστής και ψυχή των εκδηλώσεων του Απόδημου Ελληνισμού στο ξωκλήσι του Άι - Γιάννη στα Μακρίσια Ολυμπίας και φέτος παρουσιάζει μια ξεχωριστή συναυλία. Έτσι μετά το περσινό λαϊκό προσκύνημα που έγινε στο ίδιο πλαίσιο, με τον Γιάννη Πλούταρχο να τραγουδά για τρεις ώρες αποκλειστικά και μόνο τραγούδια που χαρακτήρισε ο Στέλιος Καζαντζίδης, φέτος στις 5 Αυγούστου φιλοξενεί την Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης με βασική ερμηνεύτρια των έργων του μεγάλου συνθέτη, την Πέγκυ Ζήνα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού «τύπου» της περιοχής (ilialive.gr, patrisnews.com, eproini.gr) «ο Μίκης, έχει εκφράσει την επιθυμία να είναι παρών στην συναυλία, καθώς η υγεία του είναι βελτιωμένη, γιατί αγαπάει τον Άι- Γιάννη και μας έχει τιμήσει με την παρουσία του κατ’ επανάληψη στα Μακρίσια όλα αυτά τα χρόνια και αν όλα πάνε κατ’ ευχήν θα τον έχουμε κοντά μας».

Ο ηθοποιός, στιχουργός και μουσικός παραγωγός Γιάννης Τζουανόπουλος δηλώνει για τους συντελεστές της φετινής Γιορτής του Απόδημου Ελληνισμού που θα διεξαχθεί για 26η χρονιά: «Είναι μεγάλη μου τιμή να συνεργάζομαι ακόμα μια φορά με τον Μίκη Θεοδωράκη και όταν ο Μίκης υπογράφει κάτι, εγώ οφείλω με σεβασμό να το αποδεχθώ. Οποιαδήποτε επιλογή του Μίκη για μένα είναι διαταγή».

Αναλόγως έχει τοποθετηθεί και η Πέγκυ Ζήνα για τον Μίκη Θεοδωράκη και τις ερμηνείες της στα τραγούδια του.

Όπως πάντα οι συναυλίες στο ξωκλήσι του Άι - Γιάννη στα Μακρίσια γίνονται με ελεύθερη είσοδο.

Ο Γιάννης Τζουανόπουλος θέλει να προεκτείνει την Γιορτή του Απόδημου Ελληνισμού και να αγκαλιάσει η διοργάνωση ακόμη περισσότερο τους νέους ανθρώπους.

Γι’ αυτό και σχεδιάζει μία δεύτερη συναυλία με αναγνωρισμένους καλλιτέχνες της «μοντέρνας» σκηνής του τραγουδιού για μια ακόμη συναυλία στη Λίμνη Καϊάφα.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!