Η Κατερίνα Τσιρίδου παρουσιάζει τη νέα της δουλειά

Η Κατερίνα Τσιρίδου παρουσιάζει τη νέα δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Άμαν Κατερίνα», ένα αφιέρωμα στο σπουδαίο συνθέτη Παναγιώτη Τούντα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Κατερίνα Τσιρίδου, με αγάπη και σεβασμό, παρουσιάζει το δίσκο «Άμαν Κατερίνα» την Πέμπτη 7 Απριλίου στην «Ωραία Ελλάς». Για τη δισκογραφική αυτή δουλειά και για το σπουδαίο συνθέτη Παναγιώτη Τούντα θα μιλήσουν οι: Γιώργος Τσάμπρας (Δημοσιογράφος, συγγραφέας, ραδιοφωνικός παραγωγός) & Νίκος Οικονόμου (Μουσικός Παραγωγός «Protasis Music»).

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συναυλία με την Κατερίνα Τσιρίδου και την ορχήστρα της.

Η Κατερίνα Τσιρίδου σημειώνει:


«Η υπόθεση Παναγιώτης Τούντας με έχει απασχολήσει πολύ... Στο ξεκίνημά μου, ένας σπουδαίος συνάδελφος μου είχε πει: Μικρή, ο Τούντας είναι επικίνδυνος συνθέτης... Είχε δίκιο...

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που συνέβαλαν να γίνει αυτό το cd πραγματικότητα. Ξεκινώ από τη βασική τριάδα. Νίκος Πρωτόπαπας, Γιώργος Ρόκας, Νίκος Καραπιπέρης. Αναντικατάστατοι συνεργάτες και συνοδοιπόροι. Όλοι οι σπουδαίοι μουσικοί που ήρθαν κι έδωσαν την καρδιά και το ταλέντο τους.

Ευχαριστώ, επίσης, για τη συμμετοχή και του τρεις αγαπημένους μου φίλους, Ζαχαρία Καρούνη, Αρετή Κετιμέ και Σωτήρη Παπατραγιάννη, οι οποίοι είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η νέα γενιά. Επίσης τον Αγάθωνα που με στηρίζει και με τιμά πάντα! Και, τέλος, τον Νίκο Οικονόμου που πάντα με εμπιστεύεται και μου δίνει ευκαιρίες.

Καλή ακρόαση!
Κατερίνα»

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016, ώρα 21.00

«Ωραία Ελλάς»
Μητροπόλεως 59, Αθήνα
Τηλ. 210 321 3023
tsiridou AMAN KATERINA

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!