Η Καμίλα Καμπέγιο με το "Havana" είναι η μεγάλη νικήτρια των MTV Europe Awards

Απονεμήθηκαν χθες στο Μπιλμπάο
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
05/11/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Καλύτερος καλλιτέχνης, καλύτερο τραγούδι, καλύτερο βίντεο: η γεννημένη στην Κούβα Αμερικανίδα Καμίλα Καμπέγιο με το τραγούδι της "Havana" ήταν η μεγάλη νικήτρια των MTV Europe Music Awards (EMA) στην τελετή απονομής των μουσικών βραβείων που διοργανώθηκε χθες βράδυ στο Μπιλμπάο της βόρειας Ισπανίας.

"Η χρονιά αυτή είναι η καλύτερη της ζωής μου", δήλωσε η Καμπέγιο που γεννήθηκε πριν από μόλις 21 χρόνια στην Αβάνα, όταν άνοιξε το σόου, το οποίο παρουσίασε η αμερικανίδα ηθοποιός Χέιλι Στάινφελντ, ερμηνεύοντας την επιτυχία της και χορεύοντας φλαμένγκο.

Και πράγματι, πριν καν από την απονομή των βραβείων που δίνει το ευρωπαϊκό τμήμα του αμερικανικού μουσικού δικτύου, το 2018 θα είναι μια καλή χρονιά για την Καμίλα. Το τραγούδι της "Havana", με τον ράπερ Γιουνγκ Τουνγκ, ήταν πρώτο σε πωλήσεις στα τέλη Ιανουαρίου στις ΗΠΑ, ενώ η ηχητική του έκδοση, χωρίς βίντεο, ακούστηκε περισσότερο από 1,3 δισεκατομμύριο φορές στο YouTube. Στα τέλη Αυγούστου, η Καμίλα Καμπέγιο είχε ήδη αποσπάσει δύο από τα πιο σημαντικά βραβεία στα MTV Video Music Awards (VMA), τα έπαθλα για τα πιο δημοφιλή μουσικά βίντεο στις ΗΠΑ, όταν ανακηρύχθηκε Καλλιτέχνης της χρονιάς και Video της χρονιάς.

Το 2017, η διάσημη τραγουδίστρια, πρώην μέλος του συγκροτήματος Fifth Harmony, έλαβε το βραβείο για την καλύτερη ποπ καλλιτέχνη στα MTV ΕΜΑ.

Με έξι υποψηφιότητες, η Καμίλα Καμπέγιο ήταν το μεγάλο φαβορί των φετινών βραβείων MTV Europe Awards.

Οι άλλοι νικητές

Η παρουσιάστρια της βραδιάς, τραγουδίστρια - ηθοποιός, Χέιλι Στάινφελντ άλλαξε αρκετές φορές εμφανίσεις και μεταξύ άλλων φόρεσε και ένα λευκό φόρεμα, το οποίο της έβαψαν με σπρέι ρομποτικοί βραχίονες, αναφέρεται σε δημοσίευμα της "The Independent".

Η Nicki Minaj κατέβηκε στη σκηνή από έναν ανελκυστήρα, η Bebe Rexha βγήκε από μπανιέρα, αλλά η ερμηνεία της Halsey ήταν η πιο εκπληκτική. Δεμένη μέσα σε ένα γυάλινο κλουβί, η Halsey τραγούδησε το "Without Me". Στη συνέχεια το κλουβί υψώθηκε, άνοιξαν οι ουρανοί και η τραγουδίστρια συνέχισε να τραγουδά υπό καταρρακτώδη βροχή.

Η Καμίλα Καμπέγιο (Camila Cabello) ήταν η μεγάλη νικήτρια της τελετής απονομής των 25ων Ευρωπαϊκών Μουσικών Βραβείων του MTV παραλαμβάνοντας τέσσερα βραβεία, Καλύτερου Καλλιτέχνη, Καλύτερου Τραγουδιού και Καλύτερου Βίντεο για το "Havana" και Καλύτερου Καλλιτέχνη από τις ΗΠΑ.

Το Βραβείο Καλύτερης Εμφάνισης και το Βραβείο Καλύτερου Χιπ Χοπ Καλλιτέχνη απονεμήθηκαν στη Νίκι Μινάζ ((Nicki Minaj).

Ο Σον Μέντες παρέλαβε τα βραβεία Καλύτερου Καλλιτέχνη από τον Καναδά και Καλύτερου Καλλιτέχνη Ζωντανών Εμφανίσεων.

Η Ντούα Λίπα (Dua Lipa) κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Καλλιτέχνη στην Κατηγορία Ποπ και η Cardi Β Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη.

Το Βραβείο Φανατικότερων Οπαδών παρέλαβαν οι σταρ της K-pop BTS.

Καλλιτέχνης με την Καλύτερη Εμφάνιση στο World Stage αναδείχθηκε η Αλέσια Κάρα.

Το βραβείο Καλύτερου Καλλιτέχνη Ηλεκτρονικής Μουσικής απονεμήθηκε στον Marshmello.

Το βραβείο Καλύτερου Καλλιτέχνη Εναλλακτικής Μουσικής παρέλαβαν οι Panic! at the Disco και το βραβείο Καλύτερου Καλλιτέχνη της Ροκ οι 5 Seconds of Summer.

Καλύτερος Καλλιτέχνης από τη Σουηδία αναδείχθηκε ο Avicii, Καλύτερος Καλλιτέχνης από το Βέλγιο ο Dmitri Vegas και το βραβείο Καλύτερου Καλλιτέχνη από το Ηνωμένο Βασίλειο απονεμήθηκε στις Little Mix.

Το βραβείο Καλύτερου Καλλιτέχνη από την Ισπανία δόθηκε στους Viva Suecia και το βραβείο Καλύτερου Καλλιτέχνη από την Κορέα στις Loona.

Στη σκηνή των βραβείων ανέβηκαν και τραγούδησαν ζωντανά επίσης Little Mix με τη Nicki Minaj, οι Muse, ο David Guetta με τον Jason Derulo, η Hailee Steinfeld, οι Panic! at the Disco, η Alessia Cara, ο Marshmello με την Anne-Marie και τους Bastille, οι Jack & Jack και η Janet Jackson, η οποία παρέλαβε το βραβείο Παγκόσμιου Ινδάλματος.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!