Η Καμεράτα Νέων στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με 14χρονο σολίστ στο πιάνο

Ο 14χρονος Γιώργος Γεωργακόπουλος θα ερμηνεύσει το γνωστό Κοντσέρτο αρ. 12 του Μότσαρτ.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Με τον 14χρονο Γιώργο Γεωργακόπουλο σολίστ στο πιάνο και υπό τη διεύθυνση του καταξιωμένου Μαέστρου Νίκου Χαλιάσα, η Καμεράτα Ορχήστρα Νέων των Φίλων της Μουσικής θα εμφανιστεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Ο Γιώργος Γεωργακόπουλος που θα ερμηνεύσει το γνωστό Κοντσέρτο αρ. 12 του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, γεννήθηκε τον Μάιο του 2004 και είναι απόφοιτος του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη. από όπου το 2018 σε ηλικία μόλις 14 ετών πήρε το Δίπλωμα Πιάνου με Άριστα Παμψηφεί - Ά Βραβείο & Αριστείο Εξαιρετικής Επίδοσης, με Καθηγήτρια την Κατερίνα Γκόλγκαρη. Είχε προηγηθεί το 2011 σε ηλικία 11 ετών το Πτυχίο Πιάνου με Άριστα Παμψηφεί, από το Δημοτικό Ωδείο Ευρωστίνης. Έχει εμφανιστεί σε σημαντικές αίθουσες συναυλιών σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Δημόσια Ελληνική Τηλεόραση. Είναι μέλος της Παιδικής Χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, όπου κατά καιρούς ερμηνεύει σολιστικούς ρόλους και έχει συμμετάσχει σε πολλές όπερες, παραστάσεις και ηχογραφήσεις. Παράλληλα είναι αριστούχος μαθητής του Μουσικού Σχολείου Πειραιά.

Η συναυλία εντάσσεται στις εκδηλώσεις «Κυριακάτικα Μουσικά Πρωινά», του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά και η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη, με ώρα έναρξης στις 12.00.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!