Η Hip Hop κοινότητα και φέτος δίπλα στους πρόσφυγες

Λίγο πριν φύγει το 2016, ένα μικρό δώρο Χριστουγέννων στους πρόσφυγες που συλλογικά μπορεί να γίνει πολύ μεγάλο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
11/12/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Στις 17 Δεκεμβρίου 2016 στο 14ο Thessaloniki Hip Hop Festival, γνωστό και ως THHF, θα γίνει συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες που μένουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Οι διοργανωτές του THHF σε συνεργασία με τη μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Άρσις καλούν και φέτος όλους τους πολίτες αλλά και τα άτομα που θα παρευρεθούν στο φεστιβάλ, να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή. Η συλλογή των τροφίμων και πραγμάτων, θα ξεκινήσει στις 15:00, στο Principal Club Theater (πολυχώρος του Μύλου).

Με φετινή θεματική του φεστιβάλ τη «ροή» (flow) και με σύνθημα το «Where only the flow can take you», όλοι όσοι θα παρευρεθούν στο 14ο ΤΗΗF, καλούνται να δείξουν την συμπαράσταση τους στους πρόσφυγες, με το να προσκομίσουν μαζί με το εισιτήριο τους τουλάχιστον ένα μπουκάλι νερό ή ένα πακέτο μακαρόνια ή ότι άλλο από τα παρακάτω τρόφιμα και πράγματα μπορούν και επιθυμούν:

Νερά, Χυμοί, Τσάι, Βρεφικό Γάλα, Γάλα Εβαπορέ
Ζυμαρικά (μακαρόνια, κριθαράκι, ρύζι μπασμάτι), Σάλτσα Ντομάτας
Όσπρια (φακές, φασόλια, ρεβίθια), Κονσέρβες Ψάρι, Λάδι
Αλάτι, Ζάχαρη, Αλεύρι
Σαμπουάν, Πάμπερς, Χαρτομάντιλα

Στόχος της δράσης αυτής δεν είναι μόνο η συλλογή των πραγμάτων, αλλά και η ευαισθητοποίηση και αλληλεγγύη των πολιτών ως προς τους συνανθρώπους μας που αναγκάστηκαν να αφήσουν την πατρίδα τους κάτω από δύσκολες συνθήκες. Μπαίνουμε στη θέση των ανθρώπων αυτών και τους βοηθάμε έμπρακτα με έναν συμβολικό τρόπο, με την ευχή να το μιμηθούν και άλλες πρωτοβουλίες της πόλης. Στο χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχουν άτομα της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης Άρσις για την ενημέρωση του κοινού για τις δράσεις της με τους πρόσφυγες.

Λίγο πριν φύγει το 2016 κάνουμε ένα μικρό δώρο Χριστουγέννων στους πρόσφυγες της Θεσσαλονίκης που συλλογικά μπορεί να γίνει πολύ μεγάλο. Βοήθησε και εσύ σε αυτή την πράξη!

Τοποθεσία: Principal Club Theater, Ανδρέα Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
hiphophh02.jpg

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!