Η Heaven Music ανακοινώνει αποκλειστική συνεργασία με τη Warner Music

Η Ηeaven Music ανακοινώνει την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας με τη Warner Music, μια από τις κορυφαίες δισκογραφικές εταιρίες παγκοσμίως.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας, η εταιρία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, αποκτά τα δικαιώματα της αποκλειστικής εκμετάλλευσης του καταλόγου και των νέων κυκλοφοριών του ρεπερτορίου της Warner Music για την Ελλάδα και την Κύπρο. 

Με αφορμή τη συγκεκριμένη εξέλιξη ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ κ. Θοδωρής Μ. Κυριακού, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία με την Warner Music, το βασικό πρωταγωνιστή της Μουσικής Βιομηχανίας παγκοσμίως. Ο συνδυασμός της τεχνογνωσίας και του ρεπερτορίου της Warner με το εγχώριο δίκτυο διανομής και τη γνώση της Ελληνικής μουσικής σκηνής της Heaven, δημιουργεί ευκαιρίες σημαντικής ανάπτυξης και καινοτομίας στη συγκεκριμένη αγορά». 

Mέσω της στρατηγικής συνεργασίας της με τη Warner Music, η Heaven Music κάνει μια δυναμική είσοδο στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία με κορυφαία labels που θα διανέμει αποκλειστικά για την Ελλάδα και την Κύπρο. 
H άμεση διεύρυνση του δικτύου πωλήσεων με την ταυτόχρονη εκμετάλλευση των ψηφιακών μέσων είναι στους άμεσους στόχους του Γιώργου Κυβέλλου, Γενικού Διευθυντή της Heaven Music που διαπραγματεύτηκε με επιτυχία τη συμφωνία με τη Warner. 

Η Warner Music, με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες, μέσω των πιο αναγνωρισμένων δισκογραφικών labels που διαθέτει (Warner Bros, Atlantic, Electra, Asylum Parlophone, Rhino, Roadrunner, Warner Classics, κ.α ) έχει  κυρίαρχο ρόλο στην διαμόρφωση της διεθνούς μουσικής σκηνής, με έναν κατάλογο που αριθμεί πάνω από ένα εκατομμύριο τίτλους. Στο δυναμικό της ανήκουν ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που πρωταγωνιστούν στο μουσικό στερέωμα διεθνώς όπως οι: James Blunt, Michael Bublé, Coldplay, Dream Theater, Florida, Green Day, David Guetta, Linkin Park, Bruno Mars, Kylie Minogue, Muse, Sean Paul, Radiohead, Red Hot Chili Peppers, κ.α. Ο κατάλογος της Warner Music περιλαμβάνει επίσης  θρυλικά ονόματα που έχουν κυριαρχήσει με την παρουσία τους τις τελευταίες δεκαετίες όπως οι: Shirley Bassey, David Bowie, Maria Callas, Chicago, Phil Collins, Deep Purple, Doors, Duran Duran, Eagles, Foreigner, Aretha Franklin, Iron Maiden, Madonna, Morrissey, New Order, Pet Shop Boys, Pink Floyd, Prince, Chris Rea, REM, Simply Red, Rod Stewart, Jethro Tull, Tina Turner, Led Zeppelin, ZZ TOP, κ.α.

H Heaven Music είναι σήμερα η μεγαλύτερη ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία στην Ελλάδα με παρουσία και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. H επιτυχημένη πορεία της στηρίζεται στην δυναμική του ρεπερτορίου της σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των Μέσων Επικοινωνίας και των συνεργιών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. 

H Heaven Music είναι μέλος της νεοσύστατης “ANTENNA MUSIC”, που διαχειρίζεται όλες τις μουσικές και ραδιοφωνικές δραστηριότητες του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με επικεφαλής τον Eric Hansen.


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!